Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Bli kjent med LINK Mobility

20 januar 2021
Share:

LINK Mobility Group AS ble grunnlagt i 2001 i Norge og har 20 års erfaring, hovedsakelig innen SMS-tjenester mot A2P-markedet (Application to person). LINK Mobility er i dag en av Europas ledende leverandører innen A2P-markedet og utvider seg til CPaaS-markedet med tomnikanaltilbud. Vi tilbyr et spekter av innovative løsninger på tvers av bransjer og sektorer, og skaper verdifull digital konvergens mellom bedrifter og kunder, plattformer og brukere.

I 2007 kjøpte konsernet LINK Messaging AB – og gjennom årene har vi oppnådd flere oppkjøp for å sikre at vi har de riktige produktene og evnen til å betjene våre kunder best mulig. Vårt hovedkvarter er i Oslo, men vi har en bred rekkevidde over hele Europa, med 29 kontorer i 17 forskjellige land. LINK eies av Abry Partners, et privat equity-selskap, lokalisert i Boston, USA. LINK Mobility fortsetter å oppleve sterk organisk vekst når kundene flytter flere forretningsaktiviteter til de mobile plattformene.

I 2019 hadde LINK Mobility en omsetning på 2,9 milliarder kroner med EBITDA på 295 millioner kroner og over 33.000 kundekontoer i hele Europa, støttet av over 455 ansatte. I 2020 ble igjen selskapet notert på børs, noe vi ser på som et stort skritt i riktig retning når vi ønsker å bli en global leder i CPaaS-bransjen.

Er du interessert i organisasjonen vår og hva vi kan tilby din virksomhet? Ta gjerne kontakt med oss!

Vår organisasjon

LINK er en av Europas ledende leverandører av mobilkommunikasjon, som tilbyder av tjenester over hele verden. Vi holder til i 17 land og har 29 kontorer, noe som betyr at vi kan tilby deg tjenester og den hjelpen du trenger på det språket du ønsker. Vi utvider kontinuerlig til nye markeder, men hvis vi ikke er i din region ennå, er tjenestene våre fortsatt tilgjengelige for din virksomhet i det landet du er.

Uansett hvilken type virksomhet du har, er vi egnet til å dekke dine behov. Våre salgsteam jobber med alt fra store globale organisasjoner til små og mellomstore bedrifter. Våre lokale support-avdelinger og kundeservice tilpasser opplevelsen din for å løse dine problemer. Hvis du har en mindre bedrift eller ønsker å gjøre ting selv, tilbyr vi også brukervennlige løsninger du kan bestille online via nettsiden vår.

Du kan registrere deg og komme i gang allerede i dag, velg å integrere SMS i ditt system eller din løsning med SMS Gateway eller bruk vår web-baserte løsning LINK Engage. Du finner alt av informasjon, API dokumentasjon og priser ved å trykke på knappene under.

Vi tilbyr også profesjonelle partnerprogram, som betyr at vi samarbeider med programvareleverandører for blant annet CRM, markedsføring, IT-infrastruktur, konsulentselskaper og teleselskaper for å kunne selge våre produkter integrert med partnernes løsninger, slik at vi sammen kan dekke våre felles kunders behov.

Våre produkter og tjenester

Mens SMS fortsetter å være den foretrukne kommunikasjonskanal med en høy pålitelighet og rekkevidde på over 6 milliarder brukere, vokser kanaler som RCS, OTT og e-post også raskere. Som CPaaS-leverandør har vi som mål å tilby kundens foretrukne kanaler, slik at du kan nå de riktige menneskene til riktig tid, på riktig sted.

LINK Conversation

LINK Conversation hjelper deg med å komme i kontakt med kunder der de befinner seg. Bygg bro gjennom multikanaler til et enkelt og effektivt grensesnitt for kommunikasjon. Les mer om produktet og hvordan du kan optimalisere din LINK Conversation ved å trykke på bildene under.

LINK SMS Gateway

LINK SMS Gateway gjør det mulig å kommunisere raskt, enkelt og effektivt over hele verden. Denne SMS-tjenesten er for bedrifter og organisasjoner som vil sende ut SMS-er i store mengder. Vi gir deg en brukervennlig, robust og fleksibel løsning. Du har muligheten til å integrere raske og effektive SMS-løsninger i dine eksisterende IT- og datasystemer. Du finner de API dokumentasjonene vi tilbyr her!

LINK Engage

LINK Engage er et web-basert verktøy for mobil kommunikasjon som er utviklet for bedrifter som ønsker å benytte markedsrettet kommunikasjon direkte til mottakerens mobiltelefon.

LINK Mobile Invoice

LINK Mobile Invoice gir deg tilgang til en rekke betalingskanaler i ett integrert betalingssystem. Bruk tjenesten til alle typer betalinger, inkludert arrangementer, sende purringer og ta betalt for digitale tjenester og innhold. Under gir vi deg tre grunner for å ta betalt med mobilfaktura og hvordan du bør kommunisere som inkassoselskap.

LINK SMS2Vipps

LINKSMS2Vipps er en alternativ løsning for VippsGo. LINK Mobility forenkler SMS-betaling i samarbeid med Vipps. Forbrukeren sender en SMS med et kodeord til et kortnummer og mottar en automatisk SMS i retur. Retur-SMSen inneholder en link som tar forbrukeren direkte inn i sin Vipps-app, hvor betalingen gjennomføres. Genialt og enkelt pengeinnsamlings-produkt for skoler, idrettslag, 17.mai-aktiviteter, kakelotteri, kollekt osv. Les mer om løsningen her!

Illustrasjon SMS2Vipps

LINK NEXT

LINK NEXT er vår løsning for kundeklubb på mobil. Du får tilgang til flere moduler for å kommunisere med sluttbrukere på en og samme plattform. Ha full kontroll over grupper og kontakter, segmenter fritt og velg å kommunisere med sluttbrukere gjennom nyhetsbrev eller med SMS, både enveis og toveis. Du vil også kunne få se statistikk kontinuerlig i ditt dashboard! Er du usikker på om du har nytte av en kundeklubb på mobil? Les mer om hvorfor vi mener denne type kommunikasjon er viktig her!

LINK Nest løsningen

Kanaler

Vi tilbyr også flere kanaler, slik at du skal kunne nå dine kunder på de kanalene de faktisk befinner seg:

Vil du vire mer om LINK Mobility og våre tjenester? Ta kontakt med oss for å se hvordan vi kan hjelpe deg!

 


Mer inspirasjon

Other sites