Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

Litt om AI

11 april 2019
Share:

Kommuniser med kunstig intelligens

Det er over 2 milliarder mennesker som bruker meldingsapper daglig. Stadig flere foretrekker å bruke meldinger for å kommunisere, og derfor blir chatboter mer attraktivt for bedrifter. Om bare noen år kommer kanskje over tre fjerdedeler av kundenes interaksjon med bedrifter til å innebære AI.

Hva er AI?

AI er konstruerte datasystemer som er i stand til å løse problemer og lære av egne erfaringer. Det er en teknologi som i dag er under rask utvikling og har en sterkt økende markedsverdi.

Mer data gir optimalt potensial

En AI trenger mye trening for å nå sitt optimale potensiale – det er litt som å oppdra et barn. Ting må repeteres, og ting må utforskes. AI arbeider ved å mate data inn i en modell, slik at når en spesifikk situasjon oppstår, så vet modellen hva som skal gjøres ved å se på mønstre fra fortiden. I likhet med barn lærer en AI-modell raskere ut ifra hvor mye data som blir matet inn i modellen.

Dataen som brukes til å trene opp AI-en består ofte av «ofte stilte spørsmål», som har vært gjenstand for dialog ved kundeservice tidligere. I de fleste selskaper er flertallet av disse vanlige spørsmålene et sett med spørsmål som betyr det samme, bare formulert annerledes. På samme måte bør en algoritme for en AI-modell kunne gjenkjenne hensikter og enheter for å forstå variasjoner av ordmønstre i kundeservice.

En AI er under konstant utvikling, og blir stadig smartere. Dette er gunstig for bedrifter som kommuniserer mye med kunder, siden AI-en kan gjøre mye av den jobben. Da blir det rom for å fokusere på andre ting.

 

LINK Mobility benytter AI

Uansett hva fremtiden bringer av teknologi, vil vi i LINK Mobility jobbe for å være i førersete med innovative løsninger. På den måten vil vi sørge for at våre kunder møter sitt marked, med den beste løsningen.

 

Les mer om tjenesten LINK +AI her, og hvordan du kan styrke personlige kundeopplevelser.

Kontakt oss

LINK Mobility er Europas ledende leverandør innen mobilkommunikasjon og er spesialister på meldinger, digitale tjenester og intelligent dataanvendelse.


Mer inspirasjon

Other sites