Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

De viktigste dagene for din SMS-markedsføring.

20 januar 2020
Share:

Gjennom året er det en rekke dager som din forbruker forventer at du skal huske. Vi gir deg en oversiktlig kalender, slik at du er forberedt med din SMS-markedsføring de kommende månedene.

Hvorfor er disse dagene så viktige?

Forbrukerens oppmerksomhet blir stadig vanskeligere å fange, da det er lettere å komme i kontakt på et personlig nivå. I vårt samfunn blir vi stadig påminnet om viktige merkedager og begivenheter. Det kan være alt fra valentinsdagen eller til hvilken dag vi skal skru av lysene i 1 time. Disse dagene kan være en perfekt anledning til å gi tilbud til dine forbrukere, eller bare gi en ren påminnelse om at vi skal stå sammen mot den globale oppvarmingen.

SMS-markedsføring er et sterkt virkemiddel i seg selv, men sammen med viktige dager som betyr mye for dine forbrukere og deg selv, vil du kunne nå flere med ditt budskap.

Forbrukeren forventer at du allerede vet hvilken dag det er og at du har tatt den aktuelle dagen med i din markedsføringsstrategi. Det er derfor svært viktig å holde styr på alle merkedagene som kommer i 2020.

Det er slik at forbrukeren forventer et personlig tilbud den aktuelle merkedagen/begivenheten. Det kan være alt fra en bursdagshilsen eller en påminnelse om en fremtidig merkedag vi ikke må glemme.

Planlegg din SMS-markedsføringsstrategi nå, så står du like sterkt som dine konkurrenter. Sannsynligheten for at de har tatt høyde for disse dagene er stor!

I kalenderen vil du finne både internasjonale og nasjonale dager som vi har et forhold til, enten om vi vil eller ikke.

Klikk her for å laste ned kalenderen.


Mer inspirasjon

Other sites