Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Den internasjonale kvinnedagen

8 mars 2022
Share:

I anledning kvinnedagen, 8.mars har vi tatt en prat med vår Chief Operating Officer (COO) Ina Christiansen Rasmussen. Les om hvem som inspirerer henne og hva hun ønsker å si til unge kvinner i mannsdominerte bransjer. Vi i LINK Mobility heier på alle som tør og ta sjansen!

Hva heter du?
Ina Christiansen Rasmussen

Hva er din tittel?
Chief Operating Officer (COO) Northern Europe

Hvor lenge har du jobbet i LINK Mobility?
I 7 år, siden selskapet jeg tidligere jobbet i, PSWinCom, ble kjøpt opp av LINK Mobility.

Vil du si at det å være kvinne har vært en hindring eller en fordel i utviklingen av karrieren din?
Det er ikke lett for noen kvinnelige ledere i teknologibransjen fordi den etablerte «Gutteklubben» fortsatt eksisterer, og de promoterer hverandre og bruker en spesiell sjargong som blokkerer nykommere, enten det er med vilje eller ikke. Personlig fortsetter jeg å utfordre den posisjonen. Min erfaring er at man får respekt for arbeidet som utføres og resultatene som leveres ved å være engasjert og vise et høyt nivå av kompetanse. Så jeg står ved det prinsippet.

Hva betyr 8. mars for deg? Hvordan tror du den internasjonale kvinnedagen kan flettes inn i det daglige arbeidslivet?
Jeg ser frem til dagen når kjønnsbevissthet på arbeidsplassen er så innvevd i hverdagen at det ikke lenger er noe å snakke om, men vi har en lang vei å gå for å komme dit. Foreløpig fokuserer jeg på blant annet lønn fordi jeg tror det er den største utfordringen kvinner står overfor i dag. 8. mars gir meg en årlig påminnelse for å evaluere hvor jeg har kommet, både personlig og i arbeidslivet.

Hvem anser du som et forbilde og en pioner i å hjelpe #Breakthebias (IWD 2022-tema)? Hvordan har denne personen påvirket deg?
Det største forbildet i mitt yrkesliv, som har hjulpet meg med å se hvordan jeg kan bryte ned skjevhet, er min mor. Mamma jobbet over 40 år i Telenor og viste meg hver dag at en kvinne kan snakke for seg selv, og ha en lovende karriere selv i mannsdominerte bransjer. Jeg anser meg selv som så heldig å ha hatt et så nært eksempel på dette i livet mitt, og jeg er takknemlig for veien min mor banet for meg og andre kvinner i bransjen.

Hvordan støtter dine LINK Mobility-kolleger kvinner på arbeidsplassen? Og hvordan feirer du kvinner på laget ditt?
Feiring er en så viktig del av mitt lederskap hos LINK Mobility. Jeg tar rollen som leder veldig seriøst, fordi det er nødvendig å anerkjenne positive prestasjoner. Det er slik vi bygger det beste momentumet for å lykkes sammen! Jeg tenker ærlig talt ikke på kjønn når det gjelder støtte og feiring. Alle jeg leder som trenger individuell støtte og oppmuntring kommer til å få det fra meg og teamet mitt, og det er slik jeg synes det skal være.

Hvilke råd eller visdomsord vil du gi unge kvinner som ønsker å lære av din karriere og følge i dine fotspor?
Jeg vil fortelle unge kvinner at selv om det ikke er den enkleste veien, bør de ta utfordringer tidlig. Alt trenger ikke å være perfekt hele tiden, og noen ganger er det viktigere å bare være med, fremfor å bekymre seg for om du er 100 prosent klar til å være der. Vi kan ikke vokse som kvinner eller som mennesker hvis vi ikke møter motgang på veien.

Gi et inspirerende sitat nedenfor.
“Well-behaved women rarely make history.” – Eleanor Roosevelt

 


Mer inspirasjon

Other sites