Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Den mobile kundeopplevelsen

8 april 2021
Share:

Pandemien har endret måten kunder og bedrifter samhandler på. Det er i dag flere digitale berøringspunkter enn noen gang. For å gjøre det positivt og enkelt for sluttkunden må du som bedrift forstå hvordan kundeopplevelsen oppfattes på nett og mobil.

Det siste året har samhandling mellom bedrift og kunden vært vanskelig. Kunden ønsker en positiv opplevelse – og bedrifter ønsker å gi et godt inntrykk. Vi skal snakke om fordelene med mobile meldinger og hvordan du kan gi en god kundeopplevelse.

Kommuniser med dine kunder på deres foretrukne kanal

En av de største utviklingene innen mobilkommunikasjon de siste årene er et økende antall kanaler som er tilgjengelig for å nå sluttkunden. Bedrifter tilbyr nå en rekke måter å komme i kontakt med kundene sine på. Det er klassikerne, som å sende e-post eller ringe, men også mange innovative kanaler som for eksempel:

Enten du driver med bank, forsikring, helse, e-handel, butikk eller en annen bransje, er bruk av mobilkommunikasjon stedet å starte.

Visste du at vi er en CPaaS (Communications Platform as a Service) – leverandør? Vi tilbyr relevante kanaler, slik at du kan komme i kontakt med kundene dine på deres foretrukne kanal.

Kundesupport

Alle har skrekkhistorier om dårlig kundesupport, men hva om du kan endre forestillingen og bruke dette som et positivt berøringspunkt for dine kunder? Noen av de viktigste tingene er kundens forventing til servicekvalitet og responstid, samt at man ønsker å snakke med en hyggelig person som kan det de driver med. Er ikke dette i orden kan det føre til redusert lojalitet, oppsigelser og til slutt dårlige resultater for bedriften.

La kunden nå ut til deg på de plattformene som er best for dem, for eksempel via en av kanalene nevnt ovenfor. Du kan også sjekke ut kundeserviceplattformen, LINK Mobility Chat. Den kobles til kanaler som SMS, e-post, WhatsApp og Live Chat på nettstedet ditt. Du kan også ha en chatbot integrert for å spare tid og penger.

Lytt til kundene dine ved å gi mulighet til en dialog

Kunder ønsker å bli hørt. De vil dele sin mening, stille spørsmål, søke, sende inn bestillinger og foreta kjøp. Hvordan skal dette gjøres med mobile meldinger? Bruk dialog! Det handler nå om toveis samtaler – chat med apper som WhatsApp, Viber og Facebook Messenger, samt plattformer som RCS og LINK Conversation.

Engasjer

Dra nytte av alt mobile meldinger har å tilby i disse dager. Kanaler som WhatsApp, RCS, Viber og Facebook Messenger gjør det mulig å inkludere rich media i meldinger. Du kan sende ting som:

  • Video
  • Lokasjon
  • QR koder
  • Bilder med produkter
  • Knapper for hurtigsvar

En engasjerende interaksjon øker kundeopplevelsen. Du kan også tilpasse meldinger, slik at kundene føler at du når ut til dem med rabatter og produkter spesifikk tilpasset dem.

Kundeopplevelsen

Forbedre tjenestene dine basert på tilbakemeldinger og data fra kunden

Ikke glem å samle tilbakemeldinger fra kunder etter en interaksjon, enten det er et kjøp, en dialog, eller en booking. Du kan sende en spørreundersøkelse eller samle inn data ved hjelp av LINK Collect. Nøkkelen er å bruke denne tilbakemeldingen til å gjøre endringer og forbedre deg til neste gang. Du kan også bruke LINK Insight Dashboard for å overvåke hvordan en kampanje gjør det underveis. Skreddersy fremtidige kampanjer og interaksjoner for å forbedre kundeopplevelsen.

Kundeopplevelsen

 

Er du klar for å bli med oss å gjøre 2021 til året med gode kundeopplevelser? Ta kontakt med oss for å se hvordan vi kan hjelpe din virksomhet!


Mer inspirasjon

Other sites