Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Dialogkonferansen 2017

11 september 2017
Share:

Som mange av dere allerede vet er vi i LINK Mobility en av hovedsponsorene for Dialogkonferansen som blir holdt i slutten av august i Strømstad. Dialogkonferansen er en unik mulighet for å møte folk fra egen bransje og lære av hverandre. Tilstede på konferansen vil det være flere store navn på agendaen.

Vi i markedsavdelingen driver for tiden med å planlegge vår deltakelse og som en av hovedsponsorene vil vi stille med en foredragsholder. Daniel Shnira vil ta denne rollen. Han er Head of Strategy Planning & Portfolio Management i LIN Mobility og er en spennene person som vi vet vil engasjere og ikke minst ta deltakerne med storm! Daniel vil snakke om morgendagens mobilteknologi som definitivt er meget aktuelt for mange av deltakerne som vil befinne seg på konferansen.

Dialogkonferansen logo

LINK Mobility er et selskap med inspirerende og ikke minst kunnskapsrike mennesker som til en vær tid er opptatt av teknologien i dens ”enkelhet”. Det ligger mange år og gode samarbeid bak vår kunnskap, noe som vil bli vist frem på dialogkonferansen. Vi vil i tillegg ha en stand slik at deltakere vil kunne komme med spørsmål og lære om oss.

Har du ikke meldt deg på? Link for påmelding finner du her: Dialogkonferansen

Vi i LINK Mobility gleder oss til Dialogkonferansen og håper på å se flest mulig av dere der.


Mer inspirasjon

Other sites