Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Fem tips til SMS-markedsføring

19 desember 2018
Share:

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal ha med i en SMS. Her er noen tips som forhåpentligvis kan gjøre prosessen litt lettere.

#1 Hold det relevant

Det er ikke alle tilbud som er for alle, så det vil ikke lønne seg å sende den samme SMSen til alle medlemmene deres. Sørg for å segmentere listene deres før dere setter i gang noen utsendelser.

#2 Få frem budskapet, men gjør det så kort som mulig

Standardlengden for SMS er 160 tegn. Dette kan være et litt utfordrende format, men tenk at dere bare skal få med den aller viktigste informasjonen – hvis noe uteblir, kan dette føyes til med en enkel landingsside.

#3 Sørg for at kunden alltid har muligheten til å melde seg ut

Det kommer alltid en dag hvor noen ikke lenger vil være medlem, og det er helt greit. Det er bedre at utmeldingen er enkel enn at kunden skal irritere seg over å få en haug med meldinger de ikke vil ha – det fører til et dårlig rykte. Derfor bør du alltid ha med muligheten til å avregistrere seg ved å for eksempel besvare med STOPP. Og dette bør formidles i hver melding.

4# Ha gjerne med en form for interaksjon

Ta i bruk Call-to-Action. Dette skaper engasjement og gir SMSen mer betydning – den er ikke lenger bare en beskjed eller påminnelse. En CTA kan ha mange former, men i SMS er det mest vanlig i form av en tekstlenke for å blant annet sende dem videre til en landingsside. Ellers kan det for eksempel brukes til å oppfordre kunden til å vise SMSen for å få en rabatt.

5# Timing!

Her er timing superviktig. Send SMSen dagen tilbudet gjelder, så slipper du at de blir glemt. Det tar en gjennomsnittlig person tre sekunder å åpne en SMS, så spill litt på impulsevnen til kundene.


Mer inspirasjon

Other sites