Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Global rekkevidde med LINK SMS Gateway

22 januar 2021
Share:

Med et enkelt API kan du få global rekkevidde, kommunisere med kundene dine der de er og på de kanalene de foretrekker. Bruk SMS for varsler, markedsføring eller kundesupport og få tilbakemeldinger i retur. Du kan også bruke massekommunikasjon for å sende informasjon til dine ansatte eller kunder.

Bli kjent med våre brukervennlige API-er for kommunikasjon, og les mer om de tekniske ressursene. Du kan også bestille din LINK SMS Gateway ved å trykke på knappen under!

Bestill din SMS Gateway-knapp

Markedsføring

Bruk SMS til å sende ut kampanjer og tilbud tilpasset forbrukerens preferanser, og for å øke kundetilfredsheten. LINK Mobility har flere ulike løsninger og tjenester som passer godt til markedsføring. Bruk SMS for å sende ut en kupong med et godt tilbud, eller lanser kampanjer der kundene dine kan verve en venn. Løsningene er også tilrettelagt for at du på en enkel og trygg måte kan hente ut kundeinformasjon, slik at du kan sende personlig og målrettet markedsføring på SMS.

Varsler

Send varsler eller påminnelser om legetimer, pakker som er på vei eller gi bekreftelser. Sender du en SMS med påminnelse om lege- eller for eksempel frisørtime dagen før, er sjansen for at kunden faktisk dukker opp stor. Hva med å også gjøre det mulig for kunden din å booke om tid eller skrive en beskjed til deg? Gjør kundereisen enklere med SMS som kommunikasjonskanal.

Massekommunikasjon

Bruk SMS for global rekkevidde og massekommunikasjon for pressende og kritisk informasjon. Bruk SMS når det er viktig informasjon som må ut raskt. Ved å benytte SMS til kritisk informasjon, er du sikker på at meldingen kommer frem og at mottakeren får med seg hva budskapet er.

LINK SMS Gateway

LINK SMS Gateway er en moderne og pålitelig plattform som hjelper deg å kommunisere raskt, enkelt og effektivt med en global dekning. Med SMS som verdens raskeste form for kommunikasjon gir vi deg muligheten til å integrere raske og stabile SMS-løsninger med dine eksisterende IT- og datasystemer ved hjelp av SMS API.

LINK SMS Gateway er:

 • Brukervennlig
  • Vi tilbyr godt dokumenterte API’er, velprøvde utviklerverktøy og kildekodeeksempler med enkel implementering.
 • Robust
  • Vår SMS Gateway-plattform samarbeider med alle komponenter, og overvåkes 24/7.
 • Fleksibel
  • Meldinger kan sendes ved hjelp av vanlige grensesnitt og applikasjoner.

Hvordan fungerer LINK SMS Gateway?

Med en gjennomsnittlig åpningsgrad på 98% og ved at over 85% av kundene foretrekker å motta SMS fremfor en telefonsamtale eller e-post, blir SMS en av de mest populære kommunikasjonskanalene i verden. Med et enkelt API kan du tilby global rekkevidde og personlig kommunikasjon.

Via LINK SMS Gateway kan du enkelt integrere effektiv SMS-kommunikasjon og ulike dialoger i dine IT-systemer. SMS Gateway-tjenestene er skalert for å sende ut store mengder SMS hvert sekund. Hver eneste dag hjelper vi store kunder som bruker SMS til tidskritiske utsendelser.

Med LINK SMS Gateway kan du:

 • Integrere API i ditt IT-system
 • Sende og motta tekstmeldinger. LINK SMS Gateway støtter internasjonale og dedikerte kortnummer
 • Motta leveringsrapport etter utsendelse av SMS

Funksjoner

Meldinger kan sendes ved hjelp av både grensesnitt og apper. Vi legger stadig til nye kanaler og gir deg mulighet til å sende trafikk via kontinuerlig utviklede LINK-produkter og OTT-kanaler.

LINK SMS Gateway gir global rekkevidde

LINK SMS Gateway støtter blant annet:

Adresselister

Mobiltelefoners posisjon

SMS for e-post

 

 

 

Hvorfor bruke LINK SMS Gateway:

Du kan blant annet sende tidsriktige tekstmeldinger, autentiseringskoder, pålogging, sikkerhetsvarsler og informasjon. Samtidig kan du bruke SMS til bekreftelser, avbestillinger, påminnelser og andre varsler i forbindelse med avtaler, flyreiser, arrangementer og pakkelevering. Det handler om å kommunisere på best mulig måte, uavhengig av bransje eller målgruppe.

Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg!


Mer inspirasjon

Other sites