Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Great Place To Work sertifisert

15 mars 2019
Share:

Ha det gøy på jobb

Vi i LINK Mobility har en holdning om at hvis vi har det gøy på jobb, vil vi skape bedre resultater. Sammen med Great Place to Work (GPTW) kunne vi avdekke våre beste sider, men også der vi ikke er like gode.

«Great Place To Work er den globale lederen for utvikling, bevaring og anerkjennelse av organisasjonskulturer som betegnes av en høy grad av tillit. Bli utviklet gjennom å lære av fantastiske ledere, gjennom å kartlegge millioner av medarbeidere og undersøke praksisen til tusenvis av gode arbeidsplasser verden over. Great Place to Work samler kontinuerlig innsikt fra organisasjoner fra alle bransjer og sektorer.»

I medarbeiderundersøkelsen fikk vi innblikk i hva medarbeidere tenkte og ikke minst mente om sin hverdag i LINK. Denne skulle avgjøre om vi ble sertifisert med merket Great Place to Work.

Hva betyr det å være sertifisert til GPTW?

Å være GPTW sertifisert betyr at medarbeiderne opplever at organisasjonen er en god arbeidsplass. Sertifiseringen er et resultat ev en grundig situasjonsanalyse av medarbeidernes opplevelse av organisasjonen. Vurderingen er basert på en global standard for hva som kjennetegner gode arbeidsplasser. Det måles blant annet av tydelig overordnede mål, mulighet for faglig utvikling, presise tilbakemeldinger, involvering, forventningsavklaring, rettferdighet og et godt samhold.

LINK Mobility er Great Place to Work sertifisert for året 2019

Fokusområder for LINK Mobility

LINK Mobility er et selskap som bærer preg av mange forskjellige kulturer, gjennom en rekke oppkjøp de siste årene. Siden 2017 har vi jobbet målrettet mot å bygge en felles kultur. Det er ingen tvil om at det tar tid å bygge kultur, men siden vi har hatt kultur i fokus har vi kommet utrolig langt på kort tid. Vi opplever allerede at vi har fått bygget en unik kultur og tydelig identitet som vi er utrolig stolte av. Vi er en positiv gjeng med høy takhøyde, lavt sykefravær, flat organisasjonsstruktur og masse humor.

Vår kultur inspirerer til vennskap og et fellesskap som gjenspeiler vår arbeidsdag og forventede oppgaver. Sosiale arrangementer i regi av LINK Mobility er viktig, men det er de «uoffisielle» aktivitetene som skaper et vennskap og fellesskap som gjør oss til noe mer enn bare en arbeidsplass for mange medarbeidere.

«Vi skal ha det gøy på jobb»

Å jobbe i en voksende bedrift som LINK Mobility kan til tider være utfordrende, da det er en bedrift som drives av teknologi og som stadig er i utvikling. Dette gjør at jeg utfordres hver dag og stadig lærer noe nytt. Jobben hadde aldri vært den samme har det ikke vært for mine kollegaer, som jeg også føler er min andre familie. Vi står sammen om å lykkes både i medgang og i motgang, vi feirer suksesser og det går aldri en arbeidsdag uten at vi ler sammen. I mine øyne er LINK Mobility Norges beste arbeidsplass, Sier Delivery Coordinator Kristin Eidsli , LINK Mobility AS

« LINK Mobility er mer enn en arbeidsplass»

Det er menneskene i selskapet som skaper resultatene våre, og for oss er det avgjørende å jobbe aktivt for å skape en god arbeidsplass. Vi har satt kulturen i fokus og har de siste par årene jobbet målrettet mot å skape en god og tillitsbasert bedriftskultur. Utover dette har vi jobbet kontinuerlig med å tilrettelegge for ulike aktiviteter for å skape et inkluderende arbeidsmiljø, hvilket har medvirket til at vi har oppnådd en høy grad av fellesskap. At vi i fellesskap har lykkes med dette og nå blitt en Great Place to Work sertifisert organisasjon, er jeg utrolig stolt av, sier HR Manager Rikke Nielsen, LINK Mobility AS

Vi i LINK Mobility ser på denne sertifiseringen som et bevis på at samspillet mellom organisasjon og menneskene som «bor» har lykkes, noe som gjør oss utrolig stolte av det vi har gjort sammen. Som en stadig voksende bedrift, setter vi alltid nye mål slik at vi skal bli den beste versjonen av oss selv. Derfor kan vi ikke annet enn å jobbe hardt for å komme på listen over Norges beste arbeidsplass.


Mer inspirasjon

Other sites