Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Hva er LINK Conversation?

26 august 2020
Share:

LINK Conversation er en kommunikasjonsløsning som enklere lar deg formidle ditt budskap til dine mottakere. Dette er et lekkert og moderne brukergrensesnitt med mange muligheter for de aller fleste bransjer. Vi har lagt til funksjoner som for eksempel foreslåtte svar, bilder, videoer og karuseller man kan swipe seg gjennom.

Conversational Messaging VS Konvensjonell SMS

Det som skiller «Conversational messaging» fra konvensjonell SMS er at mottaker blir ledet enklere inn i en samtale. Enten om det gjelder å legge igjen feedback i form av en spørreundersøkelse, eller om det er for å se på et tilbud. Denne metoden lar deg enkelt sette mottakeren på riktig spor og det oppleves som mye enklere enn konvensjonell SMS. SMS er fortsatt den mest direkte kanalen for å nå dine sluttkunder, men ikke alle budskap egner seg like godt i en tekstmelding. SMS er begrenset til nettopp tekst og kodeord, LINK Conversation derimot, tilbyr veldig mye mer.

En web-kanal som fungerer med alle mobile enheter

Ved å basere oss på Googles RCS standard har vi bygd et robust produkt som baserer seg på en web-kanal inntil de norske mobiloperatørene lanserer standarden for alle Android telefoner i Norge.

Web-kanalen er bygd for å fungere med alle mobile enheter som har en nettleser. Den oppfører seg akkurat som en vanlig app man har på telefonen, helt uten at man trenger å installere noe. Vi jobber også med å tilføye nye kanaler som WhatsApp og Facebook Messenger, slik at du kan treffe kundene dine i den kanalen du selv ønsker.

Fremtiden

Conversational messaging er et konsept vi har stor tro på i LINK Mobility. Vi er sikre på at dette vil være en av hovedmetodene å formidle et budskap på til valgte mottakere på lik linje med e-post og SMS. Dette er en helt ny måte å kommunisere på, og vi har derfor utviklet ulike verktøy som jevner ut læringskurven. Det skal være enkelt for deg som ønsker å benytte denne nye kommunikasjonsformen.

SMS-dialog
Trykk på bildet over for å lese mer om hvordan automatiserte SMS-dialoger effektiviserer og øker salg.

Vi anbefaler alle å holde seg foran på utviklingskurven!
Ta kontakt med oss hvis dette høres interessant ut, så hjelper vi deg i gang med din LINK Conversation!

 


Mer inspirasjon

Other sites