Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Hva er SMS2Vipps?

23 september 2020
Share:

LINK Mobility har forenklet SMS-betaling i samarbeid med Vipps. Du kan nå benytte SMS-betaling uten å belaste forbrukers mobilabonnement. Enklere, sikrere og bedre blir det ikke. Med SMS2Vipps sender du en SMS-kode og betaler automatisk med Vipps, sier Head of Payment Solutions Marius Røe.

Hva er SMS2Vipps?

SMS2Vipps er en betalingsløsning via SMS hvor pengene trekkes fra forbrukerens lagrede konti/kort hos Vipps. Det fungerer på samme måte som mobil-betaling hvor pengene trekkes fra forbrukerens mobilabonnement. Forbrukeren sender en SMS med et kodeord til et kortnummer og mottar en automatisk SMS i retur. Retur SMSen inneholder en link som tar forbrukeren direkte inn i sin Vipps-app, hvor betalingen gjennomføres.

Over 80% av Norges befolkning benytter Vipps og ingen bedrifter har sperre for betaling via denne kanalen, slik noen har for betaling via mobilabonnementet. Det vil bli et tydeligere skille mellom jobb og privat, siden beløpet ikke trekkes fra forbrukers mobilabonnement.

Vipps er ikke bare betydelig billigere enn tradisjonell SMS-betaling, det er også mer kostnadseffektiv, da oppgjør skjer fortløpende og ikke opp til 45 dager før utbetaling finner sted.

Innsamlingsaksjoner med SMS og Vipps

Forbruker har kanskje unngått å gi eller bli giver ettersom at alternativet ofte er at pengene trekkes fra mobilabonnementet. Nå han dere også tilby at pengene trekkes fra forbrukerens private konto med for eksempel Visa. Alt du trenger er en konto hos LINK Mobility og en bedriftskonto hos Vipps.

Hva er jeg belastet for?

På mobilregningen står det noen ganger hvem som har belastet deg og for hva, andre ganger står det kun hvilket kortnummer tjenesten tilhører. Er kjøpet gjennomført tidlig i måneden, vil ikke forbruker se dette før ved neste mobilregning. Med Vipps vil forbruker ha full oversikt over sine trekk, hele måneden. Det vil altså ikke være noen spørsmål om hva og fra hvem, forbruker mottar en kvittering når betalingen er gjennomført i Vipps.

 

Vipps logo LINK Mobility logo

 

Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg!


Mer inspirasjon

Other sites