Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Hvordan kan du bruke LINK Conversation?

23 februar 2021
Share:

Mobile Only by LINK Mobility presenterer hvordan du kan bruke LINK Conversation. Salg- og markedsdirektør Jan Tore Kjær og Strategic Partner Manager Bjørn Morten Steimler tar dere med på reise i Bjørvika, Oslo. Med Bjørvika og det vi ser rundt oss som utgangspunkt tar vi for oss hvordan en dialog med LINK Conversation kan se ut, og hvilke muligheter denne løsningen tilbyr.

LINK Conversation tar kundedialogen til et helt nytt nivå. Med denne løsningen kan du lage predefinerte dialoger med sluttkundene dine. Det vi ser i mobilmarkedet er at det sendes mer og fler meldinger fra person til person. Dette er trender som også B2C kommunikasjon kommer til å ta etter. Det betyr at forbrukeren forventer å ha en dialog eller en chat-mulighet med bedrifter og organisasjoner, slik at man enkelt kan finne den informasjonen man leter etter, de tilbudene man vil ha eller de aktivitetene man ønsker å gjennomføre.

«LINK Conversation er en kommunikasjonsløsning som enklere lar deg formidle ditt budskap til dine mottakere. Dette er et lekkert og moderne brukergrensesnitt med mange muligheter for de aller fleste bransjer. Vi har lagt til funksjoner som for eksempel foreslåtte svar, bilder, videoer og karuseller man kan swipe seg gjennom.»

Fremtiden blir mer og mer kompleks for bedrifter etter hvert som kommunikasjon også blir mulig via nye kanaler. Gjennom ett enkelt API og grensesnitt kan du nå milliarder av kunder. LINK Conversation gjør det mulig å:

  • Lage brukervennlige samtaler med handlinger for en naturlig dialog med kundene dine.
  • Bruke ditt selskaps merkevare og design for å øke påliteligheten.
  • Koble sømløst til flere kommunikasjonskanaler. Den fungerer på tvers av relevante mobile enheter (Android og iOS) og er uavhengig av standarder for mobiloperatører (for eksempel RCS).
  • Sikre 100% hit rate med vår reserveløsning.

Test gjerne løsningen ved å sende en SMS med kodeord LINK til 27222. Her kan du bli bedre kjent med LINK og de tjenester vi tilbyr.

Ta kontakt med oss, dersom vi kan hjelpe deg i gang med din LINK Conversation!

LINK Conversation


Mer inspirasjon

Other sites