Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Inkassoforum 2017

20 november 2017
Share:

Hei!! Denne uken har vi i LINK Mobility vært i Tønsberg. Her holdt den årlige konferansen Inkassoforum til. Vi i LINK Mobility en var tilstede for å fortelle om Mobile Invoice og dens gode løsning for fakturasystemer. I korte trekk er Mobile Invoce en enkel fakturakanal som gjør det mulig for kunden å betale for sin vare eller tjeneste direkte på mobilen. LINK Mobility er svært opptatt av å gjøre hverdagen enklere for kunder og sluttkunder, ved hjelp av og stadig digitalisere løsninger vi så kjært har.

Jan Tore Kjær, Salg og markedsdirektør LINK Mobility AS

Jan Tore Kjær, Salg og Markedsdirektør LINK Mobility AS

For å lett forklare hvordan er Mobile Invoice fungerer mottar kunden først en SMS med en klikkbar URL, som igjen fører til en betalingsside hvor sluttbrukeren kan benytte de betalingsmetoder ditt selskap ønsker å tilby, alt i et sikkert miljø! Det kan for eksempel være kortbetaling eller Vipps. Innholdet på betalingssiden vil kunne tilpasses din selskapsprofil, i tillegg vil dine systemer blir oppdatert så snart betaling er gjennomført. En kvittering vises til sluttbruker etter betaling.

Ikke nok med at vi viste frem denne løsningen på årets Inkassoforum, så sto Jan Tore Kjær, Salg og Markedsdirektør for et foredrag om hva vi i LINK Mobility står for, og fremtiden vi møter med mobilen godt plantet i hånden.

Vi i LINK Mobility takker for alle som bidro til at Inkassoforum ble en suksessfull konferanse også i år!

Les mer om Mobile Invoice her.

Ønsker du å vite mer om Mobile Invoice send Mi til 2199 for å komme i kontakt med en av våre dyktige medarbeidere.

 

 


Mer inspirasjon

Other sites