Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Inkluder SMS i din marketing automation plattform og ligg et steg foran dine konkurrenter!

12 februar 2020
Share:

SMS sørger for at du ligger et steg foran dine konkurrenter.

I 1992 kom den første SMS-en med teksten «God jul». Fra denne enkle tekstmeldingen til over 260 milliarder meldinger som sendes over hele verden hver dag, har spillet endret seg for både forbrukere og selskaper. Meldinger tilbyr nå et rikere innhold, samtalealternativer og tar nå en naturlig del av marketing automation plattformer.

Utviklingen av vårt samspill med samfunnet og selskapene har gradvis utviklet seg fra enkle, begrensede kontakter til gjentagende, kontinuerlige samtaler. Til tross for den positive statistikken bruker ikke alle selskaper SMS-markedsføring ennå, men flertallet planlegger det. Hvis du allerede bruker SMS-markedsføring som en del av din markedsføringsmiks, betyr dette også at du allerede er foran dine konkurrenter.

 

Automatiserte muligheter

Mobilmeldinger har gått fra en enkel SMS til uendelige funksjoner og automatiserte muligheter. Statistikk fra Salesforce sier at 67% av markedsledere hadde tatt i bruk markedsføring av automatiserte plattformer allerede i 2017. Dette endrer ikke bare spillet med mobilmeldinger, men øker også verdien du kan gi kundene dine.

For sluttbruker betyr det at kommunikasjonen vil bli enda mer tilpasset preferanser og oppførsel og for din bedrift betyr dette at du sparer både tid og penger ved å øke effektiviteten. Ved å legge til SMS i markedsførings-verktøyene dine, kan du tilpasse både innholdet, svarene og segmenteringen. Dialogen er da mulig selv ved SMS-sending i bulk.

 

SMS for å støtte andre kommunikasjonskanaler

Selv om e-postmarkedsføring har hatt stor suksess med marketing automation, har e-post fremdeles bare en åpningsrate på 20-30% sammenlignet med 98% med SMS. Ved å gjøre en markedsføringsmiks ved å inkludere SMS-markedsføring så fant man imidlertid ut at selskaper økte åpningsraten også på e-post. Med andre ord kan SMS støtte andre kommunikasjonskanaler for å styrke resultatene med marketing automation.

 

Vil du vite mer om hvordan SMS kan være en del av din marketing automation? Kontakt oss på salg@linkmobility.com

Les mer om hvorfor SMS bør benyttes i din markedsføring her.


Mer inspirasjon

Other sites