Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Kjærlighet via SMS

14 februar 2023
Share:

Bruk SMS på Valentines Day

Valentines Day er en dag for blomster, smykker og klassiske hjerteformede esker fylt med sjokolade. For bedrifter er det også en flott mulighet for å få flere besøk til sin butikk, enten fysisk eller på nett. Merk at mer enn 50 % av alle kjøp uken før Valentines Day gjøres med mobiltelefoner, noe som gjør SMS til den foretrukne kanalen for bedrifter for å kommunisere med kundene sine. Bare fra 2020 til 2021 økte salget via mobil med 18 %, og 56 % sto for mer enn halvparten av alle kjøp på Valentines Day. Hvis du ikke allerede har begynt å henvende deg til potensielle kunder gjennom markedsføring på mobil, er det på tide å gjøre det nå! Spre kjærlighet via SMS, og planlegg din neste kampanje for merkedager allerede i dag.

Uansett hva du selger eller leverer, kan din bedrift spre Valentines kjærlighet med SMS for å øke salget med personlige rabattkoder, kuponger og påminnelser om forlatt handlekurv via markedsføring på mobil. Du kan også øke engasjementet ved å sende kundene dine en hjertevarmende melding som innledning til kampanjen din. Etter det kan du bruke samtale- eller toveismeldinger for å sende varsler om levering eller henting av bestillingen deres. Fremfor alt, forbli konsekvent og få kontakt med ditt publikum på et følelsesmessig nivå for å hjelpe kundene til å kjøpe.

Topp 3 grunner til at SMS kan gi suksess for din Valentines kampanje:

1. SMS-kuponger løses inn 10 ganger oftere enn noen annen type kupong.

2. Det er 209 % høyere svarprosent med SMS enn med e-post.

3. SMS-meldinger er det eneste verktøyet for markedsføring med 100 % rekkevidde, 98 % åpningsrate og en uslåelig CTR på 35 %.

LINK’s tips:

Informere kundene dine proaktivt om kommende tilbud med personlig tilpassede push-varsler og belønn kundene dine med ytterligere rabatter. Husk at det er 32 % sannsynlighet for at kunder som har kjøpt noe hos deg en gang blir retur-kunder. Deretter øker denne sannsynligheten til 54 % for gjentatte kunder som konverterte for andre gang! Fortsett og gi kundene dine en grunn til å returnere til akkurat deg.

Be our Valentine

For å lære mer om hvordan en Valentines Day-SMS-kampanje, eller kampanjer for andre merkedager kan hjelpe deg med å lykkes ta kontakt med oss i dag!

*Dette blogginnlegget ble opprinnelig publisert på LINK Mobility DACH-nettstedet vårt.


Mer inspirasjon

Other sites