Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Kundeklubb-løsningen som dekker dine behov

8 juli 2020
Share:

Vi vet at det å bruke mobilen som en kommunikasjonskanal har blitt mer og mer viktig etter som vi blir mer digitalisert. Hos de aller fleste bedrifter kan tid og ressurser mange ganger være en mangelvare. Derfor har vi laget en web-basert kundeklubb-løsning.

LINK NEXT er den perfekte plattform som dekker alle dine behov!

Du får tilgang til flere moduler for å kommunisere med sluttbrukere på en og samme plattform. Ha full kontroll over grupper og kontakter, segmenter fritt og velg å kommunisere med sluttbrukere gjennom nyhetsbrev eller med SMS, både enveis og toveis. Du vil også kunne få se statistikk kontinuerlig i ditt dashboard!

Rekrutter nye medlemmer gjennom rekruttering eller la de melde seg inn via den enkle påmeldingsprosessen. For alle har vel opplevd at potensielle kunder faller av under en slik prosess. Vi har derfor laget et raskt og enkelt innmeldingsløp slik at det både skal gå raskt for den som melder seg inn, men også for å hente inn nye potensielle medlemmer. Engasjer sluttbrukerne dine gjennom konkurranser innebygd i kundeklubb-løsningen, send ut digitale kuponger og invitasjoner til forhåndssalg eller bare en tekstmelding med tilbud eller informasjon.

Kundeklubb-løsningen

Ved å benytte deg av LINK NEXT er dette de modulene som kan kobles på. Du kan selv velge hvilke moduler du ønsker.

  • SMS: Her kan du kommunisere med dine mottakere på noen få sekunder. Dette kan du gjøre ved å laste opp en kontaktliste eller opprette ulike grupper dersom du ønsker å sende ulik informasjon. Her kan du benytte bedriftsnavnet som avsender og du har mulighet til å tidsstyre meldinger.
  • Segmentering: Har du noen gang fått en SMS eller en epost som ikke interesserer deg? Med NEXT kundeklubb-løsning har du som bedrift en unik mulighet til å innhente data fra dine kunder og igjen bruke dette for å sende ut relevant informasjon/tilbud. Husk at A/B-testing kan være med på å forbedre din dialog og også gjøre kundeopplevelsen mer personlig.
  • Kupong: Denne modulen er beregnet for deg som driver en fysisk butikk. Ved å sende ut kuponger med tilbud som skal utløseres av betjeningen, vil dette kunne generere flere besøkende. Vi ser likevel at flere av våre kunder bruker kupong til andre ting, for det handler om å skape engasjement. Drikkebong til sommerfesten? Invitasjoner? Her er mulighetene mange.
  • Statistikk: Kjernen i all mobil markedsføring handler om å skape resultater, men hvordan kan man se om dine utsendelser lykkes? Hvem har åpnet meldingen? Hvem melder seg inn og hvem melder seg ut? Her kan du ta ut nyttige rapporter for å følge utviklingen. Du kan også lage et dashboard på parameterne du ønsker å måle.
  • Mail: Er det ikke genialt å samle de mest bruke kommunikasjonskanalene under en og samme plattform? Her kan du sende ut dine nyhetsbrev og benytte de kontaktene som du allerede har lagret i din database.
  • Kundeservice: Her kan du søke på dine kunders mobilnummer, for å sjekke hvilke meldinger de har mottatt og når. Hold oversikt!

Samtykke og personvern

I en tid hvor personvern har hatt stort fokus, gir NEXT kundeklubb-løsning deg kontroll på nettopp dette. Dine kunder samtykker at du kan innhente deres informasjon via innmeldingen, på denne måten kan du alltid være sikker på at GDPR-reglene overholdes.

Ønsker du din egen kundeklubb-løsning?

Benytt våre eksperter på området når du skal sende SMS! Hva skal den inneholde, hva er viktig å tenke på og hvilke resultater kan du forvente. Våre rådgivere jobber med oppfølging, planlegging og strategi. Snakk med en av våre dyktige ansatte dersom du trenger hjelp.

Det er ikke slik at du må drive en butikk for å benytte deg av en kundeklubb-løsning. Her har du unike muligheter som kan brukes på tvers av næringer. Husk at du ikke trenger å benytte alle moduler for å bruke LINK NEXT.

 

Ønsker du din egen kundeklubb? Kontakt oss her.


Mer inspirasjon

Other sites