Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Ukens kupongtips 1.0

14 juni 2018
Share:

Vi avslører våre 10 beste tips gjennom de 5 neste ukene. Disse tipsene hjelper oss med å lage de mest effektive, brukervennlige og engasjerende kupongene til våre kunder. Tipsene dekker et bredt spekter av kunnskap som er basert på vår, våre kunder og andres erfaring med hva som fungerer best og hva som gjør kuponger effektive. Denne uken skal vi ta for oss enkle tilbud og meningsfylt bildebruk. Men først en kort innføring av de ulike kupongvisningene vi skiller mellom.

Kupongvisning vs kupongheftevisning

De fleste av tipsene vil handle om kupongvisningen. Dette er når en kupong dekker hele skjermen. Her kan vi se alle tekstfeltene.

Kupongheftevisningen er når flere kuponger bare dekker deler av skjermen. Denne visningen brukes til å navigere seg inn på de underliggende kupongene. Her kan vi ikke se innholdet i det siste tekstfeltet og dersom det er skrevet for mye i de forrige tekstfeltene går det galt med utseendet. Tips #1 lær deg hvordan du unngår dette.

1. Enkle tilbud

Tips_Tip_1.png

Sørg for at tilbudene er korte og enkle og forstå, ikke gi mer informasjon enn det som behøves, slik at kundene vet hva tilbudet er med en gang. Gi heller en “dårligere” rabatt enn en som stiller for mange vilkår. Noen grunnlegende prinsipper er at det skal være lett og se verdien på kupongen og at vi skal legge mer vekt på hva kundene får enn hva de ikke får.

Dersom vi skriver tilbudet eller rabatten i det øverste feltet som er kjent som bildetekst-feltet, forsøker vi helst å holde det så kort som mulig, gjerne ikke mer enn 5 tegn. Hicks lov sier at tiden det tar å ta en beslutning, øker med antallet og kompleksiteten av valg.

2. Meningsfylt bildebruk

Tips_Tip_2.png

Dersom det er en kampanje for et bestemt produkt eller en produktkategori, forsøk på å bruke et bilde av produktet. Det er lettere for kundene å identifisere med en gang hva som er på tilbud og de husker det også mye bedre. Veldig ofte har heller ikke kundene sett eller hørt om produktet før og dette kan være eneste mulighet til å vise kundene hva som er på kampanje.

Hvis det er en kupong for en tjeneste som bilvask eller hårklipp, vis et bilde av glade mennesker eller tilfredsstilte kunder. Kunder svarer bedre på slike bilder enn generiske bilder som et bilde av et bilvaskeri. I kuponghefter med veldig mange kuponger, kan det være lurt å ha med butikklogoer på kuponger for å gjøre det enklere for kundene.

Meningsfylt bildebruk, trigger til flere kjøp.

Neste uke vil 2 nye tips bli avslørt, følg med!


Mer inspirasjon

Other sites