Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Ukens kupongtips 2.0

19 juni 2018
Share:

Denne ukens kupongtips skal vi ta for oss hvordan vi skal utnytte plassen på kupongen, og fremhevning av nøkkelord.

3. Utnytt plassen

Tips_Tip_3.png

Kupongtips 3,

Bruk heller et bilde av et produkt enn et bilde av flere produkter, selv når det dreier seg om en kategori av produkter og spesielt dersom det er for eksempel en stor del av en butikk. Flere produkter er mindre på grunn av størrelsesbegrensninger og er ofte forvirrende for kunden. Et stort produkt står veldig godt ut og i likhet med tips #2, fanger kundens oppmerksomhet bedre og er enklere å huske. Dersom vi er usikre på hvilket produkt vi skal beholde, beholder vi det tror eller vet fanger oppmerksomheten til kundene bedre, men vi bruker ikke et bilde av et produkt som er et unntak fra kampanjen.

Et unntak til tipset er dersom vi har en veldig spesifikk gruppe produkter som ikke naturligvis kan settes i samme kategori, men i disse tilfellene bør vi helst forsøke å dele kampanjen opp på flere kuponger dersom det lar seg gjøre.

På grunn av vertikal plass når vi velger layout med top-banner, ønsker vi i hovedsak å ha “liggende bilder” fremfor “stående bilder”. Husk også å unngå gjennomsiktige bilder, men bilder med lik bakgrunnsfarge.

Vi bør være oppmerksomme på hvordan vi presenterer produkter som kan oppfattes som truende. Et eksempel på truende bildebruk, er for eksempel en “flyvende” kjøkkenkniv på blank bakgrunn. Det kan erstattes med for eksempel et bilde av kniven i en skuff eller på et bord.

4. Fremhev nøkkelord

Kupongtips 4

Kupongtips 4, få frem nøkkelord

Når vi blar gjennom et kuponghefte på jakt etter gode tilbud, leser vi ofte kun det som fanger oppmerksomheten vår og ikke alle ordene i hver linje. Fremheving av ord, sørger for at kundene kan plukke opp den informasjonen som er viktigst før de faktisk leser teksten.

Dersom vi fremhever for mye innhold, kan vi risikere at fremhevingen mister sin funksjon. Unngå å fremhev noe annet enn substantiv med mindre det har en avgjørende betydning i tilbudet, som tilbudet på røde puter i bildet under. Vi har definert 4 nøkkelpunkter som alltid bør nevnes skriftlig og komme klart frem kuponger, disse er:

1. Tilbud
2. Produkt
3. Gyldighet
4. Butikk (Dersom kupongen er en del av et hefte med flere butikker)

 

Neste uke vil 2 nye tips bli avslørt, følg med!


Mer inspirasjon

Other sites