Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

LINK Intelligence – Bruk data på en intelligent, smart og riktig måte.

16 oktober 2018
Share:

Potensielle kunder

Bak hver forbruker finnes et individ – og bak hvert enkelt individ finnes det en potensiell kunde. LINK Intelligence hjelper deg med å nå ut til denne kunden.

Vi som forbrukere legger igjen omfattende digitale fotspor hver dag. Å bruke denne dataen på en målrettet og smart måte, vil være nøkkelen til digital verdi. Digital verdi er i dagens marked, forretningsmessig verdi. Ved å bruke intelligente løsninger fra LINK Mobility, vil du alltid ha et fortrinn på dine konkurrenter.

Fremtidens marked tilhører de som klarer å bruke data på en intelligent, smart og riktig måte. I LINK Intelligence kan vi gi deg grundig innsikt, analyse, profilering og segmentering. Gjennom smart håndtering og målrettet bruk av data hjelper vi deg med å videreutvikle din mobilkommunikasjon.

Vi kan tilby en rekke tjenester og løsninger basert på innsamling og bruk av adferds-, transaksjons- og lokasjonsbaserte data.

Organiser, optimaliser og utnytt

Ved bruk av intelligente løsninger i dine ulike forretningsprosesser vil du kunne organisere, optimalisere og utnytte ditt fulle potensial, samt identifisere og forfølge nye forretningsmuligheter.

LINK Intelligence gir den nødvendige forståelsen av din kundeportefølje, og de riktige verktøyene til å analysere og forutsi situasjoner og oppførsel. På den måten er dine markedsaktiviteter alltid optimalisert.

Vi beriker meldingsdata med eksterne data, og bruker maskinlæring og kunstig intelligens til å kunne gi verdifull innsikt i ditt kommunikasjonsarbeid.

LINK Intelligence gjør predikative analyser for å kunne forutse kundeadferd, slik at du som vår kunde kan gi relevant innhold til riktige personer.

Ved bruk av beriket informasjon og innsikt vil du kunne planlegge og tilpasse kampanjer, optimalisere innhold, overvåke eksisterende aktiviteter, samt kunne sørge for at virksomheten oppnår fullt forretningspotensial.


Mer inspirasjon

Other sites