Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

LINK Mobility kåret til Norges sjette beste arbeidsplass!

20 mars 2019
Share:

LINK Mobility AS har en holdning om at hvis vi har det gøy på jobb, vil vi skape bedre resultater, det gjelder også for våre 44 ansatte. Den nasjonale kåringen av Great Place to Work slår fast at denne holdningen stemmer, for tirsdag 19. mars ble LINK Mobility kåret til Norges sjette beste arbeidsplass i 2019.

LINK Mobility er et selskap som bærer preg av mange forskjellige kulturer, gjennom en rekke oppkjøp de siste årene. Siden 2017 har vi jobbet målrettet mot å bygge en felles kultur, som skal sørge for at vi skal jobbe sammen, for sammen jobber vi best! Det er første gang LINK Mobility har deltatt i denne undersøkelsen, så det å komme på listen (på første forsøk) som én av de beste arbeidsplassene i Norge, ser vi på som en stor ære!

Fantastisk sted å jobbe

Great Place to Work® er et globalt ledende konsulent- og analyseinstitutt som i over 30 år har hjulpet organisasjoner med å identifisere, skape og opprettholde fremragende arbeidsplasser. De virksomhetene som lykkes best i sitt systematiske arbeid, løftes en gang i året frem som inspirasjon til andre virksomheter. Dette er bakgrunnen for den årlige kåringen av de beste arbeidsplassene.

LINK startet året med å bli sertifisert Great Place to Work, det hele endte med at LINK havnet helt i toppen når de aller beste bedriftene i landet skulle kåres. Her pekes det på at LINK sitt samspill mellom de ansatte og organisasjonen er godt ivaretatt. Undersøkelsen viser at de beste arbeidsplassene har en åpen kultur, der ledelsen viser at vi har mye å lære av hverandre og for å skape en felles kultur der medarbeiderne blir gitt tillit og ansvar.

Når jeg kommer på jobb ser jeg gleden og stå på viljen de ansatte legger inn hver dag, og det i seg selv gjør meg så stolt over å være leder for den gjengen! Det å komme på listen over Norges beste arbeidsplass, er egentlig ingen overraskelse for meg, men selvfølgelig er det godt å få en bekreftelse på at det vi gjør er riktig, uansett om det til tider er utfordrende. Vi er som en stor familie – vi ler, vi gråter og vi feirer suksesser sammen. For meg er de ansatte suksessen bak LINK Mobility.sier Ina Rasmussen, CEO LINK Mobility AS

 


Mer inspirasjon

Other sites