Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

LINK Mobility leverte SMS for SHE 2022 i Oslo spektrum

29 mars 2022
Share:

LINK Mobility deltok på SHE 2022, Europas største konferanse for sosial bærekraft og likestilling. LINK er stolt leverandør av SMS sendt på vegne av SHE Community før, under og etter arrangementet. SMS ble benyttet som kommunikasjonskanal for å holde deltakere og foredragsholdere informert og oppdatert gjennom hele konferansen.

«SHE 2022 var en sentral opplevelse. Det minnet meg på at mangfold starter med å jobbe. Vi må ta ubehagelige, utfordrende beslutninger og handle i nåtiden for å sikre suksess i fremtiden, og vi må gjøre dette umiddelbart», reflekterer Christine Feehan, direktør for intern kommunikasjon i LINK.

LINK´s innsats for bærekraft innen samfunnsansvar inkluderer fokus på likestilling, mangfold og inkludering på arbeidsplassen. LINK Mobility tok i 2021 et standpunkt ved å signere CEO Commitment´s Diversity, Equity og Inclusion Pledge. Og er også et engasjert medlem av FNs Global Compact for å iverksette tiltak som fremmer gode samfunnsmål.

I tråd med disse verdiene har LINK hatt et langvarig samarbeid med SHE, som har samlet bransjeledere, endringsskapere og gründere i Oslo siden 2015. Ved å støtte en likestillingskonferanse med våre tjenester, reflekterer vi engasjementet for mangfold i vår egen bedriftskultur så vel som andre. Totalt sendte SHE 26 863 00 meldinger via SMS bare i år.

«For at SHE Conference skulle bli vellykket, er kommunikasjon nøkkelen», sier Heidi Aven, grunnlegger av SHE Community. Hun forteller videre: «Vi mener at SMS er den mest effektive kommunikasjonskanalen for å holde våre deltakere oppdatert og informert. LINK Mobility´s tjenester bidro til å drive sosial bærekraft, mangfold og inkludering på SHE Conference 2022. Sammen fikk vi det til!»


Heidi Aven, Founder of SHE Community
Photo by Siv-Elin Skoglund

Vi gleder oss allerede til SHE 2023. Er du klar til å gjøre en forskjell når det gjelder mangfold, rettferdighet og inkludering? Holde deg oppdatert på neste års konferanse her!


Mer inspirasjon

Other sites