Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

LINK til 27222

7 oktober 2020
Share:

Vi har opprettet en LINK Conversation med mulighet for å bli bedre kjent med de tjenestene vi tilbyr. Send SMS med kodeord LINK til 27222 å utforsk blant annet LINK Conversation, LINK NEXT, LINK Mobile Invoice, LINK Insight Dashboard og nummeroppslag med LINK Intouch.

Vi har delt produktene våre i fire kategorier: Dialog, Betaling, Informasjon og Annet. Det første du vil se etter velkomstmeldingen er en «liste» som viser de fire kategoriene og hvilke produkter som hører under. Vi skal nå ta dere gjennom løpet.

 

Kategori 1: Dialog

LINK Conversation

Tjenesten vi benytter for å vise deg våre tjenester er LINK Conversation. Når kodeordet er sendt inn mottar du en automatisk SMS med link til LINK Conversation. LINK Conversation gir oss mulighet til å vise deg våre tjenester via tekst, bilder, filmer og eksempler på blant annet SMS faktura og Kupong. Dette er et unikt verktøy, du finner mer informasjon om i vår Flow.

For å opprette en LINK Conversation jobber man i et program som heter LINK Flow. Her bestemmer vi hva du skal se når du mottar en LINK Conversation via SMS. Vi laster opp bilder, filmer, tekst og bestemmer i hvilken rekkefølge du skal få tjenestene presentert. Du finner en film som viser hvordan programmet ser ut under LINK Conversation når du sender LINK til 27222.

LINK NEXT

En lojal kunde er en viktig kunde. Med kundeklubb via LINK NEXT gir vi mulighet til samtykkehåndtering, slik at du enkelt kan skape, engasjere og beholde dine beste kunder. Du kan også opprette dialoger der vi tilbyr blant annet konkurransemodul, adresseoppslag og innbokstjeneste. Via vår LINK Conversation får du se et forslag på hvordan en kupong kan se ut, samt at du får teste «verv en venn»-konseptet.

LINK Engage

LINK Engage er et web-basert verktøy for mobilkommunikasjon som er utviklet for bedrifter som ønsker å benytte markedsrettet kommunikasjon direkte til mottakerens mobiltelefon. Les mer i vår LINK Conversation for å se hvilke fordeler du får ved bruk av LINK Engage.

LINK SMS Gateway

Via LINK SMS Gateway kan du enkelt knytte SMS i dine IT-systemer. Under denne kategorien har vi valgt å presentere LINK SMS Gateway, toveis. Her er link til alle API dokumentasjonene vi tilbyr, samt informasjon om hvilke muligheter som tilbys.

 

Kategori 2: Betaling

LINK Mobile Invoice

Med SMS Faktura, eller LINK Mobile Invoice får du via vår LINK Conversation faktisk teste produktet. Velger du SMS Mobile Invoice og Test betaling kommer det opp en link som tar deg til fakturaen og du kan gjennomføre betalingen på 1kr. Les også vår artikkel «tre grunner for å ta betalt med mobilfaktura» her!

LINK SMS2Vipps

SMS2Vipps er vårt nyeste produkt innen betaling. Via vår LINK Conversation får du informasjon om hva produktet er og hvordan det kan brukes. Det finnes også direkte link til en artikkel som beskriver produktet og til pressemelding som er laget i samarbeid med Vipps.

LINK Payment

Vi viser deg direkte til API dokumentasjonen for LINK SMS Payment og forklarer hvordan du eksempelvis kan bruke et kodeord for å belaste sluttbruker. LINK SMS Payment er en tjeneste hvor betalingen eller summen trekkes fra mobilabonnementet, fremfor bankkort eller Vipps.

 

Kategori 3: Informasjon

LINK Engage

Under denne kategorien tar vi for oss produktene som passer godt for enveis eller utgående kommunikasjon, typisk benyttes disse meldingene til informasjon eller varsling. LINK Engage Basic eller enveis er vårt web-baserte produkt for utgående kommunikasjon. Ved å sende LINK til 27222 kan du faktisk bestille tjenesten direkte.

LINK SMS Gateway

Ønsker du enveis SMS Gateway kan du bestille direkte via en link i vår LINK Conversation.

 

Kategori 4: Annet

LINK Insight Dashboard

Med LINK Insight Dashboard får du verdifull innsikt fra alle mobiltjenestene dine. Du får tilgang til unik innsikt i mobildata, slik at du kan sammenligne resultater med resten av bransjen, forbedre og videreutvikle mobilkommunikasjonen din. Under Annet og LINK Insight Dashboard kan du se en film om hvordan det fungerer hvis du sender LINK til 27222.

LINK Intouch

LINK Intouch er det beste fra våre søketjenester samlet under ett, slik at du enkelt finner alt fra nummeropplysninger til regnskapstall. I vår LINK Conversation får du direkte link til dokumentasjon og egen nettside.

 

Medlemsprofilside – lojalitetskonsept

Til slutt i vår LINK Conversation ønsker vi å presentere vårt lojalitetskonsept. Hvis du velger å trykke «avslutt» får du valget om å bli med i vårt lojalitetskonsept, slik at vi kan sende deg informasjon, nyheter, tips og triks i fremtiden. Du blir sendt til en medlemsprofilside hvor du må fylle inn informasjon og godkjenne at vi kan sende deg SMS. Når dine opplysninger er lagret mottar du en SMS hvor vi ber om at du bekrefter at du er deg, og du er nå medlem av LINK Mobilitys lojalitetskonsept.

 

Ønsker du å vite mer om våre produkter?
Send SMS med kodeord LINK til 27222 og ta kontakt med oss her!


Mer inspirasjon

Other sites