Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

Finans

Forbedre klientforbindelser med allkanalkommunikasjon og pålitelige meldinger

Moderniser kommunikasjonen innen finanssektoren ved å nå kunder på kanalene de ønsker. Øk sikkerheten med tofaktorautentisering og krypterte kanaler. Lær med om hva kundene dine ønsker og øk lønnsomheten.

Flere kanaler


LINKs omnichannel-funksjoner lar deg nå kundene dine hvor og når de ønsker. Vi tilbyr de kanalene som dine kunder bruker hver dag, noe som betyr at du får raskere svar og at kunden får en bedre opplevelse. Kommunikasjonen blir også mer personlig.

Økt sikkerhet


Gjør tofaktorautentisering og engangspassord enklere ved hjelp av SMS for å bekrefte identiteter. Apper som WhatsApp er kryptert, garanterer total personvern og tilbyr til og med verifisering av avsenderen for å forhindre svindel og sikre at klienter føler at dette er en pålitelig kommunikasjonsmetode.

Moderne og personlig


Mobilbank blir brukt mer og mer hver dag. Gi kundene dine en modernisert opplevelse ved å tilby alternativer for de kanalene de bruker. De kan få påminnelser, varsler eller hjelp enkelt og raskt. Fornøyde kunder betyr langvarige, lojale kunder.

 

 

Moderne betaling

Kunder forventer mye av bankene sine i disse dager. De vil at de skal være tilgjengelige, trygge og sikre. LINK Mobility lar deg oppfylle kundens forventninger med forskjellige produkter og tjenester. Start en dialog med kunder ved hjelp av LINK Conversation, eller lær mer om kundens ønsker og behov ved å bruke LINK Collect eller Insight Dashboard. Du kan også kan be om betaling og unngå papirfaktura med LINK Mobile Invoice. Vår sikre meldingsplattform og mange kanaler betyr at du kan nå kunder på en pålitelig og effektiv måte. Du kan også bruke LINK Mobility sine produkter internt for å nå dine ansatte for å varsle og engasjere dem.

 

Hvordan kan LINK hjelpe?

LINK Mobility kan hjelpe deg med å oppnå alt dette ved å bruke følgende produkter:

Vi tilbyr også en rekke kanaler for å sikre at du når ut til dine kunder på deres ønskede kanaler:

Alle våre løsninger
Other sites