Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

Logistikk

Forbedre hele logistikkverdikjeden ved å bli mobil, omfatte flere kanaler og berike kundeopplevelsen.

Logistikkindustrien lykkes med mobilkommunikasjon på en rekke kanaler som kan sendes internt i organisasjonen eller til kunder for å oppgradere deres interaksjon med din bedrift.

Enkle forsendelser


Send påminnelser til kunder når pakken deres blir sendt og levert, gi statusoppdateringer og bekreftelser ved levering. Vi kan også hjelpe deg med fortolling og andre tjenester som gir merverdi.

Kommunikasjon


Kommuniser i organisasjonen din og send meldinger til sjåfører, leveransepersonell og lagerpersonale. Sørg for at alle i verdikjeden er informert for en enklere hverdag.

Leveringssukse


Sørg for at kundene dine er fornøyde med når, hvordan og hvor varene deres blir levert. Send meldinger vi kundens forstrukne kanal, lag en dialog med alternativer for å tilpasse levering.

 

 

Forbedre logistikken fra start til slutt

Transport, frakt og levering er alle en del av logistikkbransjen. Du kan bruke mobilmeldinger for varsler, statusoppdateringer og påminnelser. Du kan også tilby tillegg som hjemlevering, endring av leveransested eller tid og for eksempel fortolling. Å sende forsendelses- og leveringsvarsler via SMS eller andre foretrukne kanaler er den raskeste og mest pålitelige måten å nå sluttkunden på, og få dem til å motta og faktisk hente pakken. Med raskere hentetid, inkludert henting på servicepunkter og hjemlevering, reduseres kostnadene for logistikkselskaper.

Hvordan kan LINK hjelpe?

LINK Har en rekke produkter og tjenester som kan hjelpe på tvers av verdikjeden i logistikkbransjen. Vi tilbyr blant annet:

Vi lar deg også kommunisere internt og med kunder ved hjelp av følgende kanaler:

Alle våre løsninger
Other sites