Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

Lojalitet

Bygg lojalitetsprogram


Engasjer dine kunder med en personlig kundeklubb og tiltrekk nye kunder med muligheten til å bli med i et belønningsprogram.

Øk konvertering


Send spesialtilbud og belønn lojale kunder med tilgang til nye produkter, rabatter og mer for å øke salget.

Ta vare på dine kunder


Sørg for at kunden vil handle hos deg igjen ved å engasjere med lojalitetsprogram. Kunder som deltar, vil i større grad kjøpe fra deg igjen.

 

Slik kan et lojalitetsprogram fungere

Lag kontaktlister basert på kundeklubbens påmeldinger. Kommuniser ved å sende ut personlige meldinger og belønninger.

Etter å ha opprettet kontaktlisten, vil for eksempel LINK Conversations kunne berike din kommunikasjon, slik at du kan opprettholde interessen rundt din merkevare. Bli kjent med din målgruppe, og hva de liker og mislikes, hvilke produkter de er interessert i, og hvilke spørsmål de har. Du kan også treffe kunder på OTT-kanalene de allerede bruker, for eksempel Viber eller Facebook Messenger. Disse appene lar deg lage en merkevareprofil, sende rike meldinger med farger og bilder og ha interaktive knapper.

Samle inn data fra tidligere kampanjer eller undersøkelser for å forstå kundenes atferd og preferanser ytterligere. Bruk deretter denne informasjonen til å tilpasse kommunikasjon og spesifikke tilbud i ditt lojalitetsprogram.

Med et lojalitetsprogram kan du belønne kunder ved å sende rabatter, påminnelser om poeng, leveringsoppdateringer, varsler om nye produkter og kundetilfredshetsundersøkelser.

Fokuser på kundeforhold

Bygge og optimalisere kundelojalitetsprogrammer og kundeklubber. Bruk SMS for merkegjenkjenning, verdifull kundeinteraksjon, relasjonsbygging og økt konvertering. SMS er en god kanal for å økte lojalitet og bevare kundeforhold, nettopp fordi det er en pålitelig kanal kundene dine kjenner til.

Våre løsninger som skaper et perfekt lojalitetsprogram:

  • LINK Coupon
  • LINK Collect
  • LINK Conversations
  • LINK Messaging Gateway

 

Alle våre løsninger
Other sites