Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

Retail

Lag et langvarig kundeforhold

Øk kundetilfredshet og lojalitet ved å tilby sikker og effektiv kommunikasjon på forbrukerens foretrukne kanal.

Øk lojaliteten


Samle informasjon om kunder, og bruk deretter denne informasjonen til å lage en personlig meldingsflyt eller send dem tilbud. Med bedre kommunikasjon kan du øke lojaliteten til merkevaren din.

Belønne kunder


Belønn lojale kunder med kuponger direkte på telefonen, eller tiltrekk nye kunder med rabatter. Ved å sende tilbud til kunder på deres foretrukne kanaler er det mer sannsynlig at de foretar et kjøp.

Ta betalt med SMS


Tilby faktura via SMS for å sikre øyeblikkelig betaling og reduser tap. Gjør det enklere for kunden å betale ved å bruke mobiltelefonen. Dette betyr umiddelbar betaling for deg og enkelhet for dine kunder.

 

 

 

Mobilkommunikasjon for detaljhandel

Samle informasjon om kundene dine og tilpass deres shoppingopplevelse. Tilby dem et bredt spekter av kanaler og møt dem i deres foretrukne kommunikasjonskanal. Sikker kommunikasjon med pålitelige kanaler som WhatsApp Business API, bekreft firmaet ditt med Google Verified SMS og gi dine kunder kuponger som belønning for å sikre kundetilfredsheten. Send faktura via SMS for øyeblikkelig betaling og send varsler om sending, betaling eller varer som er på vei.

 

 

 

Hvordan kan LINK hjelpe?

Alle våre løsninger
Other sites