Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Mobilfaktura – Send faktura via SMS

21 august 2018
Share:

Mobilfaktura er raskt, sikkert og enkelt. Det er også betydelig bedre for miljøet. Vi i LINK Mobility ønsker alltid at du skal finne våre tjenester nyttige og ikke minst få mest mulig ut av dem. Forhåpentligvis vil du med denne artikkelen få noen nyttige tips når du bruker vår tjeneste for å sende faktura via SMS, altså «Mobile Invoice».

Faktura på mobil har flere bruksområder

Alle typer fakturarer

En mobil faktura kan brukes til alle typer fakturaer, men passer best for påminnelser eller fakturaer med mindre beløp.
Hvis beløpet er betydelig mindre eller gjentagende, så kan du vurdere om kunden skal få muligheten til å plassere kostnaden på mobilregning ved bruk av mobilbetaling.

Enklere kundeservice med faktura på SMS

La kundeservice og finansielle tjenester sende fakturaen via SMS når kunden ringer. Du kan spare tusenvis av minutter i måneden takket være denne måten å jobbe på. Kundeservice kan i stedet bruke tid på kunder som har vanskelige spørsmål, og du forenkler betalingsprosessen for kunden som enkelt får all betalingsinformasjon direkte i telefonen.

Integrer SMS faktura med det finansielle systemet

For at tjenesten skal fungere best med all informasjon som skal inn (kid-nummer, forfallsdato, beløp, osv.), anbefaler vi at du gjør en integrering mellom det finansielle systemet og plattformen vår via et API. Fra vår side tar det omtrent 1 uke å sette opp tjenesten, forutsatt at vi mottar all informasjon fra deg.

Har du ikke ikke mulighet til å gjøre en integrering, er det et alternativ å sende ut mobil faktura fra et webgrensesnitt, både enkeltfakturaer og opplasting via excelfil hvis det er en større batch. Denne muligheten betyr imidlertid at det blir mer manuell jobb med å opprette sendinger.

Betal faktura med Vipps på mobil

For at kundene dine skal kunne betale via Vipps eller med kort, må du ha registrert deg hos banken din. Mobilfaktura tillater blant annet Vipps og kortbetaling.

En mobilfaktura kan sendes til alle land, men tenk på hvilken betalingsmetode du tilbyr, avhengig av landet.

Tidspunkt for utsendinger

Deres smarttelefon inneholder i dag en mobilfaktura som lett kan betales selv på ferie, i motsetning til papirfakturaen som forblir i mottakerens postkasse.

Hvem er mottakeren?

En mobil faktura kan sendes til både bedriftskunder og private kunder, forutsatt at du har riktig mottakerinformasjon.

Bruk link til nettsiden din på SMS faktura

For at din mobilfaktura skal oppleves som sikker, mener vi at du bør bruk URL til ditt eget domene, slik at mottakeren kan være sikker på at du er avsender. Vårt system tillater så klart, at du bruker vår URL, men vi ser en høyere konvertering for de kundene som valgte å bruke sin egen.

Les mer om:

 


Mer inspirasjon

Other sites