Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Hvordan kan du treffe riktig person med rett budskap?

1 november 2019
Share:

En gjennomsnittlig nordmann mottar ca. 20 meldinger i måneden via våre løsninger. Denne dataen gir oss unik innsikt i hva som skal til for å lykkes med mobilkommunikasjon. Sjekk ut filmen under, her snakker Bjørn Morten Steimler om hvordan du kan treffe riktig person med rett budskap.

Når det er snakk om konvertering og SMS-markedsføring ser vi at 1-1 dialogen, eller den direkte kommunikasjonen på mobil er den aller viktigste. For å treffe riktig person med rett budskap handler det om å være så personlig som mulig. Det første du må ha på plass for at du kan kommunisere med riktig person, til rett tid, med rett budskap er samtykke. Når samtykke er på plass, starter jobben med å samle inn data. Hvem er din mottaker og hvilke ønsker og preferanser har de? Når du vet hva kunden eller mottakeren ønsker seg kan du treffe dem når sannsynligheten er størst for konvertering.

Data har ingen verdi hvis du ikke får brukt det til noe. I LINK Mobility mener vi at ting er i ferd med å bli mer enn komplekst nok. Vi tror AI(Artificial intelligence) vil spille en viktig rolle fremover og vi jobber aktivt med det vi kaller «Smarte Assistenter» eller roboter som hjelper deg å skru på de parameterne som avgjør konvertering. Eksempler kan være; timing, når på døgnet bør de forskjellige segmentene motta meldingen?, hva slags tilbud skal de ha og hvilke «Buzzwords» driver konvertering? Det er mange ting som skal på plass for at du skal treffe riktig person med rett budskap, akkurat når vedkommende er klar for et tilbud eller informasjon.

Du rekker nok ikke å gjøre så mye med dataene du har nå før Black Friday. Derfor har vi samlet litt statistikk vi tror du kan benytte deg av for å treffe best mulig.

Hvem responderer best på tilbud levert på mobil?

  • Vi ser en tydelig overvekt av kvinner i Retail segmentet. Det er gjennomsnittlig flest kvinner som er medlem i kundeklubber og de gir bedre konvertering, hele 42% bedre enn menn. Les mer om konvertering og optimalisering her.
  • Målgruppene med alder fra 30 – 50 har langt høyere sannsynlighet for å slå til på tilbud.
  • Familier med komfortabel inntekt er mest tilbøyelige til å respondere på tilbud.

Når på døgnet skal du sende kampanjen din?

Her er det selvsagt forskjeller basert på hvilket segment du henvender deg til, men befolkningen sett under ett løser helst inn tilbud midt på dagen.

  • Det er «topper» i konvertering kl 08:00, 14:00 og 19:00.
  • «Ingen» sender kampanjene sine før kl 07:00 og etter kl 20:00.

Hva slags respons kan du forvente?

Det er vanskelig å sette et tall på forventet respons eller konvertering, det kommer an på hva du selger og hvem du selger til. MEN vi ser en gjennomsnittlig innløsning på 4,2 for kvinner og 3,1 på menn ved innløst kupong eller foretatt kjøp. Med SMS løsning fra LINK Mobility har du mulighet til å følge kampanjer i sanntid, bruk informasjonen og rapporter til å forbedre deg til neste kampanje.

 

Ta kontakt med oss dersom vi kan hjelpe deg med å treffe riktig person, med rett budskap på det riktige tidspunktet!


Mer inspirasjon

Other sites