Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Vi er på NCSC Kjøpesenterkonferansen i Stavanger

19 oktober 2017
Share:

As we speak befinner vi oss i Stavanger for den årlige NCSC Kjøpesenterkonferansen. Her er det samlet en rekke ulike selskap, men med et felles mål – “Hvordan få flest kunder”. Vi i LINK mener vi har løsningen på dette. Vi har derfor tatt turen til Stavanger for uken og vil være tilstede for å fortelle dere akkurat dette. LINK Mobility mener kundeklubb kan hjelpe med flere av de problemene man møter på sin vei.

I korte trekk mener vi i LINK Mobility at magien i en god butikk eller et selskap er å engasjere dine kunder eller ansatte. Det store spørsmålet som ofte stilles er hvordan skal vi klare det? Vi i Link Mobility har derfor utviklet en løsning, Kundekubb. Med en Kundeklubb kan du nå dine kunder der de befinner seg til en hver tid, dirkekte på deres mobil via SMS, Nyhetsbrev, kupongløsninger og andre snertne løsninger. Alt kommer fra et system som er skreddersydd slik at du til en hver tid kan oppdatere eller informere dine kundeklubbmedlemmer. GDPR vil selvfølgelig ivaretas.

Befinner du deg på Kjøpesenterkonferansen bør du komme bort til vår stand, vi kjører nemlig en liten konkurranse hvor premien er stor! 😉Dialogkonferansen logo


Mer inspirasjon

Other sites