Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

Nådde nye høyder med rekordhøye 106 millioner SMSer under Black Friday 2018!

28 november 2018
Share:

Vi har klart det igjen! I år knuste vi fjorårets rekord med 80 millioner SMSer ved å sende ut hele 106 millioner SMSer under Black Friday. Disse tallene snakker for seg selv – Black Friday er definitivt årets høydepunkt for markedsføring.

«Det er supert å se antallet meldinger sendt under årets Black Friday. Økningen fra fjoråret ligger på mer enn 30%, og våre klienter viser mer interesse i å bruke våre meldingstjenester til å kommunisere med kundene, drive salg, markedsføring og kundebehandling», sier Arild E. Hustad, CEO for LINK Mobility Group AS.

Ved bruk av SMS under slike eventer, kan du nå kundene når som helst og hvor som helst, med hvilket som helst budskap. Med en åpningsrate på 98%, er SMS den mest effektive måten å fremheve budskapet på. – kontra e-post som har en åpningsrate på kun 20%.

Arild E. Hustad tilføyer: «Vi opplevde også en økt bruk av våre mobile meldingsløsninger og tjenester gjennom hele uken og ikke bare på Black Friday. Vi tror, ut ifra det vi ser av denne trenden, at Black Friday kommer til å bli Black Week fra nå av».

LINK Mobility er Europas ledende leverandør innen SMS og mobilkommunikasjonsløsninger. Prøv vårt SMS API for enkel mobilkommunikasjon til dine kunder. Innen Retailbransjen kan konsernet tilby løsninger som mobilmarkedsføring, kuponger, kundeloyalitetsprogram og andre attraktive løsninger som fanger sluttkundens oppmerksomhet og som fører til en konvertering.

Other sites