Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility sponsor av Dialogkonferansen 2017

20 juli 2017
Share:
Bilde av Daniel Shnira

Daniel Shnira
Head of Strategy Planning & Portfolio Management i LINK Mobility Group ASA,

Vi LINK Mobility er svært stolte av å kunne være en del av Dialogkonferansen nok et år. Vi ser på dette som en unik mulighet til å få en oversikt over bransjen, og ikke minst se hva bransjen har å by på. Vi satt igjen med mersmak etter sist år, og kan nesten ikke vente til årets Dialogkonferanse går av stabelen i Strömstad i slutten av august.

Bring Dialog har arrangert Dialogkonferansen siden 1997, og i år blir den 21. utgaven av Dialogkonferansen gjennomført. Konferansen er Skandinavias suverent største og ledende konferanse innen CRM og kunderettet markedsføring. Vi kan gjerne se på konferansen som unik på den måten at den er svært personlig og sosial. Deltakere fra hele Skandinavia er samlet på et sted for å dele sin kunnskap som vil gjøre oss alle bedre. Dette gir både oss i LINK Mobility og andre en mulighet til å bli kjent med andre bransjekollegaer, noe som kan bli svært verdifullt for alle parter på sikt.

Konferansen strekker seg over 3 dager hvor den er fullstappet med spennende foredragsholdere, og ikke minst sosiale opplevelser som skal få deltakerne bedre kjent. Vi vil selv stå for en av foredragsholderne, Daniel Shnira som er Head of Strategy Planning & Portfolio Management i LINK Mobility Grup ASA. Daniel vil snakke om det vi kan best, nemlig fremtidens SMS- og kommunikasjonsløsninger. Ifølge arrangøren bak konferansen, Bring Dialog, ble ikke Dialogkonferansen arrangert for å tjene mest mulig penger, men for at vi som deltakere skal lære mest mulig og ikke mint få en hyggelig opplevelse sammen med bransjekollegaer fra hele verden.

LINK Mobility er en stolt sponsor av konferansen og ser frem til 3 spennende dager.

 

Klikk her om du ønsker å være med på konferansen eller øsnker å vite mer om Dialogkonferansen

Other sites