Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

Europas mest omfattende verktøy innen forbrukerklassifisering

16 oktober 2018
Share:

Det mest omfattende verktøyet innen forbrukerklassifisering, kan nå prøves ut gratis!

LINK Dashboard:

LINK Dashboard er et spesifikt segmenteringsverktøy for mobilmarkedet, som gir deg mulighet til å overvåke kundeaktiviteter og kampanjer i sanntid.

Produktet omsetter data til informasjon og kunnskap om dine kunder, og gir deg et helhetlig og oversiktlig bilde av din kundeportefølje.

Ved bruk av LINK Dashboard kan du redusere kostnader og responstid ved å kontrollere og evaluere alle dine mobile aktiviteter.

LINK Intelligence sin unike klassifiseringsmodell gir dyp innsikt i forbruker- og kundeprofildata, kjøpshistorikk, transaksjoner, oppførsel, behov og preferanser.

Kombinasjonen mellom egen kundedata og forbruker- og markedsdata, vil gi deg kunnskap til å kunne effektivisere markedskommunikasjonen, og lettere forfølge kundens preferanser.

LINK Intelligence har implementert segmenteringsmodellen Mosaic™ i sin plattform.
Mosaic er Europas mest omfattende modell innen forbrukerklassifisering, og har som hensikt å dele opp markedet i operasjonelle målgrupper du kan bruke for å optimalisere ditt markedsarbeid.

Mosaic™ gir deg innsikt i ulike målgruppers holdninger, adferd og mediekonsum. Ved å integrere dette inn i LINK Dashboard vil vi kunne berike meldingsdata, hendelsesdata og spesifikke kundedata i alle de nordiske landene.

Hvem responderer? Hvem konverterer? Hvilke kunder er dine beste kunder?

Finn ut dette ved å ta i bruk LINK Dashboard, og personaliser ditt budskap i henhold til din nye kunnskap. Gjennom å bedre identifisere og forstå målgruppene dine, kan du mer effektivt skaffe nye kunder.

Lag ditt eget dashboard!

  • I LINK Dashboard kan du lett konstruere dine egne visninger, ved å legge til informasjon du selv trenger.
  • Få oversikt over meldingsdata, hendelsesdata og egne kundedata i en og samme plattform.
  • Ved å legge til profildata basert på Mosaic™ og andre geografiske data, kan plattformen hjelpe deg med å ta raskere og bedre datadrevne beslutninger, og gi deg enkel og effektiv sporing av KPIer.

 

Logg deg inn i din eksisterende LINK Plattform og ta det i bruk allerede i dag – prøv det gratis!

Other sites