Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility signerer mobilt kundelojalitetsprogram med Flisekompaniet AS

26 september 2017
Share:

Flisekompaniet AS, en landsdekkende kjede med 26 utsalgssteder innen fliser, naturstein og andre oppussingsprodukter til det norske hjem velger nå å ta et skritt videre mot digitalisering av kundekommunikasjonen på mobilen ved å signere med LINK Mobility. Flisekompaniet AS vil bruke LINK kundeklubb løsningen bla. til å belønne lojale kunder ved å tilby spesialtilbud og kuponger direkte via kundens mobiltelefon.

Flisekompanikjeden eies 100 % av Optimera AS som er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør. Optimera er for øvrig en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som er representert 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

“Vi har valgt Link Mobility som leverandør til vårt kundeklubbprogram fordi systemet er fleksibelt og har et enkelt brukergrensesnitt. Systemet har også mange andre gode bruksområder for oss, enn bare som kundeklubbverktøy,” sier Thomas Larsen, IKT-sjef i Flisekompaniet. Vi ser frem til å komme i gang med bruken av systemet, og vi er sikre på at Link Mobility innfrir våre forventinger”, sier Per-Ivar Ekeberg, Kjedesjef i Flisekompaniet.

LINK Mobility, er en av Europas ledende på mobilkommunikasjon og mobiltjenester, og er blant annet spesialisert på løsninger for digitalisering og forenkling av prosesser. En av disse løsningene er LINK Mobility kundeklubb og lojalitetsprogram som gjør det mulig for bedrifter å tilby sine kunder et lojalitetsprogram som brukes direkte på mobiltelefonen.

Bilde av Jan Tore Kjær

“Vi er meget godt fornøyd med at Fliskompaniet valgte Link Mobility som partner og kundeklubbleverandør. Vi er sikre på at dette samarbeidet vil gjøre det mulig for Fliskompaniet å være innovative i sin mobile samhandling og kommunikasjon med sine kunder, og gi dem mulighet til å bygge enda sterkere kunderelasjoner og lojalitet” sier Jan Tore Kjær, Direktør Marked & Salg i LINK Mobility AS.

Om LINK Mobility Group ASA

LINK Mobility Group ASA er en av Europas ledende leverandører innen mobilkommunikasjon og spesialiserer seg på mobilmeldinger, mobile løsninger samt mobil intelligens. Integrering av mobilteknologi, kommunikasjon og service prosesser tilbys til bedrifter slik at de til enhver tid møter den økende etterspørselen av digital kommunikasjon mellom bedrifter og kunder. Konsernet har hovedkontor i Oslo / Norge og er notert på Oslo Børs (ISIN: NO0010219702). I 2016 hadde LINK Mobility en totalomsetning på 924 millioner kroner med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Bulgaria, Tyskland og Spania.

 

 

 

 

Other sites