Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility signerer mobil kommunikasjonsløsning med Jernia

16 mars 2018
Share:

Jernia AS er en landsdekkende faghandelskjede med 139 fysiske butikker spredt rundt om i Norges land, samt netthandelstedet www.jernia.no. Jernia har og selger et stort utvalg av kvalitetsprodukter med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage.

Jernia velger nå å ta et skritt videre mot digitalisering av kundekommunikasjonen på mobilen ved å signere LINK Mobility sin løsning for mobilkommunikasjon.

«Vi har valgt LINK Mobility sitt mobile kundeklubbkonsept fordi systemet er fleksibelt og har et enkelt brukergrensesnitt, i tillegg ser vi at LINK sin posisjon i forhold til fremtidige løsninger og kanaler er meget spennende. Vi ser frem til å komme i gang med bruken av systemet, og vi er sikre på at Link Mobility innfrir våre forventinger» sier Trygve Haldorsen, Markedssjef i Jernia AS

LINK Mobility er Europas ledende på mobilkommunikasjon og mobiltjenester, spesialisert på løsninger for digitalisering og forenkling av prosesser. En av disse løsningene er LINK Mobility kundeklubb og lojalitetsprogram som gjør det mulig for bedrifter å tilby sine kunder et lojalitetsprogram som brukes direkte på mobiltelefonen.

«Vi er godt fornøyd med at Jernia har valgte Link Mobility som partner og leverandør av digitale kommunikasjonsløsninger. Vi er sikre på at dette samarbeidet vil gjøre det mulig for Jernia å være innovative i sin mobile samhandling og kommunikasjon med sine kunder» sier Jan Tore Kjær, Direktør Marked & Salg i LINK Mobility AS.

Other sites