Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

Krister Tånneryd ny CTIO i Link Mobility ASA 

14 november 2017
Share:
CTIO Hanne Løvstad slutter i Link Mobility ASA den 1. desember. Krister Tånneryd som i dag er administrerende direktør i Link Mobilty i Sverige, tar over stafettpinnen.

Hanne forlater Link Mobility for å realisere sitt engasjement for bærekraftige løsninger og innovasjon i møte med klimautfordringene. Hun går inn i ledelsen av Miljøstiftelsen Bellona som Markeds- og Kommunikasjonssjef.

Hanne har i løpet av det siste året etablert en tydelig strategi og plan for produktutvikling, innovasjon og konsolidering av IT-plattformer på tvers av Link Mobilitys virksomheter i Europa. Hun har vært ansvarlig for flere store innovasjons- og IT-prosjekter med stor betydning for å realisere Link Mobilitys vekststrategi. Videre har Hanne startet det viktige arbeidet med å bygge en kompetent og fokusert organisasjon som er nødvendig for å sikre effektiv utvikling og produksjon av produkter og løsninger på tvers av konsernet. Vi vil gjerne takke Hanne for stort engasjement og et meget godt grunnlag for videre utvikling av Link Mobility. Vi ønsker henne lykke til i Bellona!

Krister Tånneryd tar over som CTIO i Link Mobility ASA fra 1. Desember. Krister har vært administrerende direktør i LINK Mobility i Sverige i 3 år. Han har lang bakgrunn innen IT / Telecom i de skandinaviske markedene, inkludert SAS, Telenor og ComHem og har etablert en meget sterk posisjon for Link Mobility i det svenske markedet. ”Dette vil bli veldig spennende! Basert på planer som nå er på plass skal vi skape unike brukeropplevelser og transformere Link Mobility til markedsleder innen mobile meldingstjenester og løsninger i Europa. Vi har kundene, vi har teknologien og vi har det viktigste som skal til for å realisere målbildet, dyktige ansatte med bred kompetanse og stort kundefokus” sier Krister Tånneryd.

”Krister har en perfekt bakgrunn for å ta over stafettpinnen og sikre gjennomføring av de planer som nå er lagt for innovasjon og teknologiutvikling i Link Mobility” sier Hanne Løvstad

Krister Tånneryd er 48 år gammel, bor i Stockholm med sin familie som består av kone og fire døtre.

For ytterligere informasjon kontakt:

Arild Hustad, CEO
+47 95241930
arild.hustad@linkmobility.com

Krister Tånneryd, Managing Director Sweden
+46701410000
krister.tanneryd@linkmobility.com

Other sites