Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

Kvartalsrapport for LINK Mobility Group Q2 2021

17 august 2021
Share:

LINK Mobility Group (LINK) rapporterer omsetningsvekst på 26% til 1 055 millioner kroner i andre kvartal 2021. Den organiske inntektsveksten i lokal valuta var 23% over vekstmålet på mellomlang og lang sikt. Dette begrunnes med innhentingseffektene fra gjenåpning av samfunn.

LINK gjorde flere oppkjøp i dette kvartalet, inkludert Message Broadcast i USA, noe som resulterte i proforma LTM Q2 21-omsetning og justert EBITDA på henholdsvis 4 362 millioner kroner og 622 millioner kroner. LINK gjentar sin fremtidsrettede uttalelse som er målrettet mot 10 milliarder kroner i proforma-inntekt innen 2024 og øker det justerte EBITDA-marginområdet til 15-17% fra 13-15%.

Oppkjøpet av Soprano går fremover, og SPA forventes formelt å bli signert snart. Inkludert Soprano vil proforma LTM Q2 21-tall være 5 045 millioner kroner og 804 millioner kroner for inntekter og justert EBITDA.

LINK opplever akselerert etterspørsel etter CPaaS-løsninger og så sitt mest vellykkede kvartal noensinne på OTT-trafikk. LINK signerte nylig en ytterligere betydelig WhatsApp-avtale for kundeservicedialog med Deutsche Post.

Organisk inntektsvekst i lokal valuta var 23% år over år, positivt påvirket av gjenåpningen av samfunnet som bedrifter er re-engasjerende aktiviteter mot sluttbrukere, som fører til en catch-up-effekt fra den mykere utviklingen i volumet opplevd både i Q1 2021 og Q2 2020. Bruttoresultatet økte med 22% til 268 millioner kroner sammenlignet med samme kvartal i fjor. Brutto fortjenestemargin falt noe til 25% (26%), noe som gjenspeiler en høyere andel av inntektene fra aggregatorsegmentet med lav margin og effekter av kundemiks. Rapportert vekst i justert EBITDA var 22% til 119 millioner kroner. Den justerte EBITDA -marginen var stabil år etter år på 11%.

«Vi er glad for å se at samfunnet åpner igjen, det frigjør etterspørsel og hjelper LINK å vokse over vårt organiske mål på 20%. LINK har nå blitt transformert til en global CPaaS-leverandør, ideelt posisjonert for å ekspandere ytterligere i markeder med høy vekst. Vi gjentar vår fremtidsrettede uttalelse og øker marginforventningene våre», sier Guillaume Van Gaver, administrerende direktør i LINK.

Les rapporten og se presentasjonen her, eller prøv vår WhatsApp-løsning:

Other sites