Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

Lindex vil benytte SMS-tjenester fra LINK Mobility

1 september 2017
Share:

LINK Mobility i Sverige, datterselskapet av LINK Mobility Group ASA og Europas ledende på mobilkommunikasjons- og SMS, overtar SMS-sendingene til Lindex, som er en av Europas ledende moteforhandlere.

Lindex er en av Europas ledende motekjeder med over 480 butikker på 18 markeder, samt e-handel. Motekjeden tilbyr et bredt og inspirerende utvalg av dameklær, barneklær, undertøy og kosmetikk. Selskapet ble grunnlagt i Sverige og er i dag en del av det finske børsnoterte selskapet Stockmann, med en sterk posisjon i Norden. Med kundeklubben ‘More at Lindex’ belønner Lindex sine mest lojale kunder.LINK Mobility vil håndtere SMS-sendinger for Lindex til medlemmer i «More at Lindex» og e-handelskunder. Lindex er på  alle markeder, gjennom integrasjon med deres CRM og e-handelssystemer. Planen er at samarbeidet skal starte i oktober 2017.

«Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye løsninger som gir våre kunder en enda mer inspirerende shoppingopplevelse i alle våre markeder. Vi har valgt LINK Mobility for deres kapasitet og evne til å utvikle nye muligheter innen kommunikasjon, sier Henrik Sörstedt, Leder av Digital Business Development på Lindex.

«Dette viser vår evne og kunnskap til å levere løsninger for selskaper som opererer på flere markeder, noe som selvsagt føles bra,» sier Krister Tånneryd, administrerende direktør i LINK Mobility Sweden. «Det føles også godt å kunne levere våre tjenester til et så stort og svensk grunnlagt selskap som har som mål å være i forkant med digitale løsninger. Jeg tror vi kan finne flere samarbeidsområder når vi  begynner. «Fortsetter Krister Tånneryd.

Les børsmeldingen: Oslobørs
Les på meldingen : Cision

LINK er en av Europas ledende SMS- og mobil leverandører. LINK har hovedkontor i Oslo, og har kontorer i Bergen, Stockholm, Malmö, København, Kolding, Tammerfors, Helsingfors, Hamburg, Riga og Tallinn. Selskapet er notert på Oslo Børs under navnet LINK. LINK har fortsatt å vokse de siste årene med både inntekter og overskudd.

Kontakt oss

LINK Mobility er Europas ledende leverandør innen mobilkommunikasjon og er spesialister på meldinger, digitale tjenester og intelligent dataanvendelse.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites