Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

Lindex vil benytte SMS-tjenester fra LINK Mobility

1 september 2017
Share:

LINK Mobility i Sverige, datterselskapet av LINK Mobility Group ASA og Europas ledende på mobilkommunikasjons- og SMS, overtar SMS-sendingene til Lindex, som er en av Europas ledende moteforhandlere.

Lindex er en av Europas ledende motekjeder med over 480 butikker på 18 markeder, samt e-handel. Motekjeden tilbyr et bredt og inspirerende utvalg av dameklær, barneklær, undertøy og kosmetikk. Selskapet ble grunnlagt i Sverige og er i dag en del av det finske børsnoterte selskapet Stockmann, med en sterk posisjon i Norden. Med kundeklubben ‘More at Lindex’ belønner Lindex sine mest lojale kunder.LINK Mobility vil håndtere SMS-sendinger for Lindex til medlemmer i “More at Lindex” og e-handelskunder. Lindex er på alle markeder, gjennom integrasjon med deres CRM og e-handelssystemer. Planen er at samarbeidet skal starte i oktober 2017.

“Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye løsninger som gir våre kunder en enda mer inspirerende shoppingopplevelse i alle våre markeder. Vi har valgt LINK Mobility for deres kapasitet og evne til å utvikle nye muligheter innen kommunikasjon, sier Henrik Sörstedt, Leder av Digital Business Development på Lindex.

“Dette viser vår evne og kunnskap til å levere løsninger for selskaper som opererer på flere markeder, noe som selvsagt føles bra,” sier Krister Tånneryd, administrerende direktør i LINK Mobility Sweden. “Det føles også godt å kunne levere våre tjenester til et så stort og svensk grunnlagt selskap som har som mål å være i forkant med digitale løsninger. Jeg tror vi kan finne flere samarbeidsområder når vi begynner. “Fortsetter Krister Tånneryd.

Les børsmeldingen: Oslobørs
Les på meldingen : Cision

LINK er en av Europas ledende SMS- og mobil leverandører. LINK har hovedkontor i Oslo, og har kontorer i Bergen, Stockholm, Malmö, København, Kolding, Tammerfors, Helsingfors, Hamburg, Riga og Tallinn. Selskapet er notert på Oslo Børs under navnet LINK. LINK har fortsatt å vokse de siste årene med både inntekter og overskudd.

Other sites