Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility går inn i det britiske markedet og styrker sin franske posisjon

30 april 2018
Share:

LINK Mobility går inn i det britiske markedet og styrker sin franske posisjon ved å signere en avtale vedrørende kjøp av to europeiske meldingsfirmaer.

LINK Mobility Group ASA (“LINK”), Europas ledende og en av de raskest voksende leverandørene av mobilmeldinger og mobile løsninger, har inngått en avtale om oppkjøp av to europeiske meldingsfirmaer med virksomhet i flere land, inkludert Frankrike og Storbritannia.

Selskapene hadde et samlet volum på mer enn 100 millioner meldinger i 2017 og representerer en samlet omsetning på 5 millioner euro, med en samlet EBITDA på 1,04 millioner euro i 2017. Selskapene har sammen mer enn 6.000 aktive Enterprise og Small Medium Business kunder.

“Jeg er glad for å kunngjøre at vi går inn i det britiske markedet for mobilmeldinger og løsninger. I tillegg styrke vår franske virksomhet gjennom de to planlagte oppkjøp. Det britiske oppkjøpet er vårt første i det store britiske markedet, og LINK får direkte tilgang til flere av de britiske mobiloperatørene. Og i tillegg utvider vi vårt fotavtrykk i Sentral-Europa med et sterkt tilleggsoppkjøp i Frankrike. Vi forventer synergier i vår eksisterende virksomhet og ser en god mulighet til å fortsette å vokse disse oppkjøpene med LINKs innovasjon av nye mobilmeldinger og løsninger. “Sier Arild E. Hustad, CEO i LINK.

De to oppkjøpene representerer en avtalt selskapsverdi av selskapene på 6,5 millioner euro, på kontantfri og gjeldfri basis, og antar et normalisert nivå av arbeidskapital. Virksomhetsverdien er basert på en justert EBITDA på EUR 1,04 millioner i aggregat multiplisert med en gjennomsnittlig faktor på 6,2.

Kjøpesummen under transaksjonene er, med forbehold for vanlige justeringer, forventet å bli avgjort med en kombinasjon av kontanter, selgerkreditt og LINK-aksjer.

 

Other sites