Published on 2021-04-23

Everbridge + LINK Mobility

Som Europas ledende leverandør for mobilkommunikasjon, kan vi i dag melde at USA-baserte Everbridge, verdensledende innen kritisk hendelsesadministrasjon (CEM), har valgt LINK som SMS kommunikasjonspartner i flere land over hele verden.

«Vi er veldig fornøyde med at Everbridge har valg LINK Mobility som partner og leverandør av SMS i deres varslingssystemer. Vi er sikre på at dette samarbeidet vil støtte Everbridge´s levering av stabile og sikre meldinger til kundene,» sier Jan Tore Kjær, Salgs- & Markedsdirektør hos LINK Mobility.

«Vårt partnerskap med LINK Mobility legger til våre robuste kommunikasjonsmuligheter, ettersom Everbridge hjelper organisasjoner å forutse og svare på naturlige, menneskeskapte og digitale kritiske hendelser over hele verden,» sier Javier Colado, Senior Vice President, International Sales, Everbridge.

Om Everbridge

Everbridge er en global organisasjon med bedriftsprogramvareapplikasjoner som brukes til å automatisere og akselerere organisjoners operasjonelle respons på kritiske hendelser for å holde folk trygge og bedrifter i gang.