Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility AS inngår et strategisk partnerskap med NXT Oslo

17 juli 2018
Share:

NXT Oslo Reklamebyrå (NXT) inngår nå et strategisk partnerskap med LINK Mobility AS (LINK). NXT blir en partner som vil tilby LINK sine tjenester i markedet og blir en del av leveranseapparatet til LINK for å hjelpe eksisterende og nye kunder med effektiv markedsføring. I tillegg blir NXT markedsføringsbyrået til LINK Mobility.

NXT Oslo Reklamebyrå er en av Norges ledende kampanjebyråer spesialisert på digitalmarkedsføring og kampanjeforvaltning , i digitale og sosiale medier samt tradisjonell markedsføring. Rundt 20 medarbeidere leverer et bredt spekter av reklame og digitale tjenester til våre kunder.

NXT er Norges representant i InterDirect Network (IDN), som er et verdensomspennende byrånettverk bestående av uavhengige byråer som er ledende innen resultatskapende reklame i sine respektive markeder. Vi har mottatt IDN-Awards – Årets Byrå i 2016 og 2017. Vi har også mottatt flere IDN-priser for ulike kampanjer, samt spesielle priser for «beste kreativitet», «beste digital kampanje», «beste viral kampanje», «beste strategi» og sist men ikke minst «beste resultat», sier daglig leder Terje Davidsen. Vi er veldig stolte av vårt nylige partnerskap med LINK Mobility, som vi kan dele den samme arbeidsfilosofi med. Vi er overbevist om at vårt samarbeid vil føre til mange vellykkede prosjekter for våre felles kunder i fremtiden. Mobil har blitt et veldig sterkt markedsføringsmedium de siste årene. Vårt mål som et kampanjebyrå og spesialist på direkte kommunikasjon er å bli Norges ledende byrå på mobilmarkedsføring. Vi er i tillegg stolte over å bli LINK Mobility’s markedsføringsbyrå. Vi ser frem til å hjelpe LINK med annerledes reklame, kommunikasjonsløsninger og ytelsesmarkedsføring, sier Davidsen.

LINK Mobility er Europas ledende på mobilkommunikasjon og mobiltjenester, spesialisert på løsninger for digitalisering og forenkling av prosesser. LINK leverer en rekke tjenester som kundeklubb, mobilbetaling og enkle SMS-tjenester som gjør det mulig for bedrifter å kommunisere direkte til kunden ved bruk mobiltelefonen.

Vi er lidenskapelig opptatt av mobilteknologi, så det å ha med oss NXT som har et mål om å å bli Norges ledende byrå på mobilmarkedsføring er vi meget fornøyd med. Vi er helt sikre på at dette partnerskapet vil gi både NXT og LINK unike muligheter i femtiden. Sier Jan Tore Kjær, Direktør Marked & Salg i LINK Mobility AS.

For ytterligere informasjon:
LINK Mobility AS
Jan Tore Kjær, Director Marketing & Sales
jan.tore.kjar@linkmobility.com
Mob: + 47 9595 3000

NXT Oslo Reklamebyrå
Terje Davidsen, CEO
terje@nxt.no
Mob: + 47 900 61 561

Other sites