Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility forbedrer forretningskundes interaksjon med integrerte meldingstjenester fra Oracle Responsys

25 april 2019
Share:

25. april 2019 – LINK Mobility Group (LINK), sølvmedlem av Oracle Partner Network (OPN), kunngjorde i dag at de har integrert med Oracle Responsys SMS Public Aggregator Network (SPAN), som vil gi et integrert markedsføringsverktøy med verdifull mobil rekkevidde for å aktivere og forbedre samhandling mellom bedrift og kunde. Oracle’s SPAN er et brukervennlig selvbetjeningsprogram innenfor Oracle Marketing Cloud som gjør det lettere for kundene å finne, bestille og administrere SMS-tjenester direkte fra deres valgte aggregator.

Som en av markedsledere innen mobilmeldingstjenester og mobilkommunikasjon i Europa, vil det gi kundene et bransjeledende verktøy som forbedrer markedsføringen. Dette vil gi mer fleksibilitet og skalerbarhet for å nå brukere på mobile plattformer, forbedre kundeopplevelsen, økt konvertering, og styrke oppbevaring og generell ROI.

Mobil er en uunnværlig kanal for de fleste bedrifter, og mobilmeldingstjenester kan dyrke kundeforhold, forbedre kundeengasjement, lojalitet, driftseffektivitet og suksessrate. LINK har teknologi og kompetanse innen mobilmeldinger, som møter Oracles etterspørsel etter kraftige løsninger i et voksende globalt og mobilt marked.

I dag tilbyr LINK globale meldingstjenester i mer enn 200 land, og muligheten til å levere disse tjenestene gjennom en veletablert og populær plattform, som Oracle Responsys, gir LINK viktig tilgang til et bredere og utviklende marked.

«For LINK er dette en utmerket mulighet til å distribuere våre meldingstjenester globalt og gi Oracle Responsys kunder en viktig tjeneste for å nå sine kunder. Vårt samarbeid med Oracle gjør det mulig å få nærmere og mer personlige samspill mellom bedrifter og kunder. På grunn av LINKs evne til å nå og engasjere mobile brukere basert på en sterk løsning, velger våre kunder oss som deres foretrukne partner innen mobilmeldinger. Vi tror derfor at Oracle Responsys kunder over hele verden vil ha stor nytte av vår felles kompetanse, da mobilkanalen blir enda mer dominerende innen kommunikasjon og markedsføringskampanjer fremover» sier Arild E. Hustad, CEO i LINK Mobility Group

For mer informasjon, vanligst kontakt:
Odd Egil Pattersen
Head of Global Partners
odd.egil.pettersen@linkmobility.com

Other sites