Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility Group AS har tatt et steg inn i det ungarske markedet ved et oppkjøp av Dream Interactive Ltd.

20 desember 2018
Share:

LINK Mobility Group AS («LINK»), Europas ledende og raskest voksende leverandør av B2C mobilmeldinger og mobiltjenester, har i dag inngått en endelig avtale for oppkjøpet av det ungarske mobilmeldingsfirmaet Dream Interactive Ltd., som opererer under navnet SeeMe «SeeMe»).

SeeMe ble etablert i 2004, og ligger i Budapest, Ungarn. SeeMe er kjent som markedsleder, samt å være en svært pålitelig mobilmeldingsleverandør for SMBer i Ungarn på grunn av sin effektive selvbetjeningsplattform og meldingsløsninger.

«Jeg kan med glede kunngjøre at vi nå har kommet inn på det ungarske mobilmeldingsmarkedet gjennom oppkjøpet av SeeMe. Dette er et marked som opplever sterk vekst med høy etterspørsel etter avanserte mobilmeldinger og løsninger. SeeMe har en sterk portefølje av SMB-kunder i det lokale markedet, og vi ser et godt potensial for å øke den overordnede kundebasen i Ungarn gjennom økt penetrasjon av både eksisterende og nye tjenester. LINK har nå utvidet sin kundebase i Europa gjennom organisk vekst og oppkjøp de siste tolv månedene til over 21.000 B2C kunder, sier Arild E. Hustad, administrerende direktør i LINK.

«Oppkjøpet av Dream Interactive åpner et nytt kapittel i SeeMes liv. Vi er stolte av suksessene vi har oppnådd med våre SMB-fokuserte nettbaserte meldingstjenester og våre høyt optimaliserte transaksjonsbaserte meldingsløsninger som er basert på de største globale navnene innen bransjen. Som ledd i LINK-familien har vår markedsledende tjeneste en lys fremtid med sterk teknologi, produktutvikling og telekonsynergier, sier Andras Pfaff, grunnleggeren av SeeMe.

Baker McKenzie (Budapest) har fungert som juridiske rådgivere, mens BDO har handlet som finansielle rådgivere til LINK Mobility Group AS under transaksjonen.

Om LINK Mobility Group AS
LINK Mobility Group AS er Europas ledende leverandør innen mobilkommunikasjon, som spesialiserer seg på SMS, digitale tjenester og data intelligens. Gruppen tilbyr et bredt spekter av innovative og skalerbare løsninger på tvers av næringer og sektorer, og skaper verdifull digital konvergens mellom bedrifter og kunder, plattformer og brukere. Konsernet har hovedkontor i Oslo, Norge og eies av Abry Partners, som ligger i Boston, USA. LINK Mobility fortsetter å oppleve sterk organisk vekst ettersom kundene flytter flere forretningsaktiviteter til de mobile plattformene. I 2017 hadde LINK Mobility en totalomsetning på 1.294 milliarder kroner med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Bulgaria, Tyskland, Spania, Polen, Frankrike, Sveits, Østerrike, Italia og Storbritannia.

Om Abry Partners
Abry Partners er et erfarent og vellykket media-, kommunikasjons-, næringslivs- og informasjonsvirksomhetsfokusert private equity investeringsselskap i Nord-Amerika. Siden grunnleggelsen i 1989 har de fullført over 80 milliarder dollar av leverede transaksjoner (inkludert mange roll-up investeringsstrategier) og andre private equity, mezzanine eller foretrukne aksjeinvesteringer. For tiden håndterer de over 5,0 milliarder dollar av kapital i sine aktive midler.

Other sites