Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility Group ASA styrker sin posisjon i det franske markedet ved et oppkjøp av Multiwizz

20 november 2018
Share:

LINK Mobility Group AS (“LINK”), er Europas ledende og raskest voksende leverandør av B2C mobilmeldinger og mobiltjenester. LINK har i dag inngått en avtale om oppkjøp av det franske mobilmeldingsselskapet Multiwizz SAS (“Multiwizz”).

Multiwizz ble etablert i 2009 og ligger i Aix en Provence, Frankrike. Multiwizz har en sterk posisjon i det franske markedet og er en av de ledende mobilkommunikasjons- og SMS-markedsføringsleverandøren i Frankrike basert på deres to plattformer, Envoyer SMS Pro og Hexa SMS.

Jeg er glad for å kunngjøre at vi nå har tatt vårt andre skritt inn i det franske markedet, gjennom oppkjøpet av Multiwizz. Dette store europeiske markedet opplever sterk vekst og høy etterspørsel etter avanserte mobilmeldinger og løsninger. Multiwizz har en sterk kundebase på mer enn 5000 kunder i Frankrike og vi ser et godt potensial til å vokse den overordnede kundebase i Frankrike gjennom økt penetrasjon av både eksisterende og nye tjenester. LINK har nå vokst sin kundebase i Europa gjennom organisk vekst og oppkjøp de siste tolv månedene fra 10.000 til over 20.000 kunder.” Sier Arild E. Hustad, administrerende direktør i LINK.

Blaise Thiercelin, administrerende direktør i Multiwizz, sier: “Jeg er veldig stolt over at Multiwizz slår seg sammen med LINK Mobility Group. Det vil gi mer verdifulle mobile løsninger og tjenester til våre kunder, slik at selskapet kan fortsette sin vekst. Multiwizzes kommersielle og tekniske team er begeistret for denne nye muligheten til å styrke vår kundetilfredshet med nye, høykvalitets innovative tjenester.

Aabø-Evensen & Co Advokatfirma, Baker & McKenzie France har fungert som juridiske rådgivere til LINK Mobility Group AS og Chammas & Marcheteau har handlet som juridiske rådgivere til Multiwizz SAS i forbindelse med transaksjonen.

Other sites