Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility Group AS styrker sin posisjon i det franske markedet ved et oppkjøp av Netsize

19 desember 2018
Share:

LINK Mobility Group AS («LINK»), Europas ledende og raskest voksende leverandør av B2C mobilmeldinger og mobiltjenester, har i dag inngått en endelig avtale for oppkjøpet av det franske omnichannel-meldingsselskapet Netsize SA (inkludert datterselskaper, Netsize UK Ltd . og Netsize España SL), Netsize Srl og Netsize Internet Payment Exchange AB («Netsize»).

Netsize ble etablert i Paris i 1998, og har hovedkontor i Meudon, Frankrike. Med kontorer i Sverige, Italia, Storbritannia og Spania er Netsize kjent som en anerkjent og svært pålitelig global omnikanal-meldingsleverandør som hjelper kundene med å bygge sterkere kundeforhold gjennom påvirket engasjement og tilpassede brukeropplevelser. Netsize forventer å rapportere en inntekt på 2018 på 55,2 millioner euro.

«Jeg kan med glede kunngjøre at vi med oppkjøpet av Netsize nå har posisjonert oss som markedsleder innen mobilmeldinger i det franske markedet. Dette viktige europeiske markedet opplever sterk vekst og høy etterspørsel etter avanserte omnikanal mobilmeldinger og løsninger. Netsize har et sterkt fotavtrykk på Enterprise-markedet i Europa og spesielt Frankrike, og vi ser et utmerket potensial for å vokse den overordnede kundebasne i Frankrike og i hele Europa gjennom økt utbygging av både eksisterende og nye tjenester. LINK har så langt utvidet sin kundebase i Europa gjennom organisk vekst og oppkjøp de siste tolv månedene til over 21.000 B2C kunder, sier Arild E. Hustad, administrerende direktør i LINK.

Benoit Bole, administrerende direktør i Netsize, sier: «LINK Mobility Group AS sitt oppkjøp er det rette for Netsize og våre kunder. Begge selskapene har liknende verdier, deler samme visjon og streber etter å levere rikere mobile engasjementstjenester som kundene i økende grad avhenger av. Som en del av LINK vil våre tjenester og kundeportefølje øke betydelig, og dette vil resultere i at vi kollektivt utnytter å være nummer én mobilmeldingsleverandør både på det franske og europeiske markedet. «

DLA Piper France, Paul Hasting London LLP og Aabø-Evensen & Co Advokatfirma har fungert som juridiske rådgivere til LINK Mobility Group AS og BDO har vært finansiell rådgiver for LINK Mobility Group AS.

LINK Mobility Group AS
Europas ledende leverandør innen mobilkommunikasjon, som spesialiserer seg på SMS, digitale tjenester og data intelligens. Gruppen tilbyr et bredt spekter av innovative og skalerbare løsninger på tvers av næringer og sektorer, og skaper verdifull digital konvergens mellom bedrifter og kunder, plattformer og brukere. Konsernet har hovedkontor i Oslo, Norge og eies av Abry Partners, som ligger i Boston, USA. LINK Mobility fortsetter å oppleve sterk organisk vekst ettersom kundene flytter flere forretningsaktiviteter til de mobile plattformene. I 2017 hadde LINK Mobility en totalomsetning på 1.294 milliarder kroner med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Bulgaria, Tyskland, Spania, Polen, Frankrike, Sveits, Østerrike, Italia og Storbritannia.

Om Abry Partners
Abry Partners er et erfarent og vellykket media-, kommunikasjons-, næringslivs- og informasjonsvirksomhetsfokusert private equity investeringsselskap i Nord-Amerika. Siden grunnleggelsen i 1989 har de fullført over 80 milliarder dollar av leverede transaksjoner (inkludert mange roll-up investeringsstrategier) og andre private equity, mezzanine eller foretrukne aksjeinvesteringer. For tiden håndterer de over 5,0 milliarder dollar av kapital i sine aktive midler.

Om Netsize
Netsize er en ledende omnikanal-meldingsløsnings-leverandør med en sterk tilstedeværelse i Vest-Europa. Netsize har som mål å sikre et høyt sikkerhetsnivå når de kommuniserer med forbrukerne i sitt daglige liv. Netsize er heleid av Gemalto.

Other sites