Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility Group ASA vil starte oppkjøpet av italienske Totalconnect

22 september 2017
Share:

LINK Mobility Group ASA (“LINK”), en av Europas ledende og raskest voksende tilbydere av B2C mobilmeldinger og mobiltjenester, har inngått en avtale om oppkjøp av italiensk mobilmeldingsfirma Archynet s.r.l. ( “Totalconnect”).

Totalconnect ble etablert i 1998, og ligger i Torino i Italia. Totalconnect har en sterk posisjon i det italienske markedet med direkte forbindelse med de italienske mobiloperatørene. De er en av de ledende mobilmeldings- og markedsføringsleverandørene i Italia, og har lansert mange nye tjenester innen mobilteknologi de siste årene.

Arild Hustad

“Jeg er glad for å kunngjøre at vi har tatt vårt første skritt inn i det italienske markedet gjennom oppkjøpet av Totalconnect. Disse er ledene innen mobilmeldinger i Italia, og har en sterk kundebase på over 600 bedriftskunder. Italia er et spennende marked for LINK fremover, og jeg er sikker på at vi vil se store muligheter fra å introdusere noen av våre mer avanserte mobilmeldinger og løsninger her. Vi vil naturligvis se etter flere muligheter i Italia for å sikre at vi når vår 40% markedsandelsambisjon i dette store og voksende europeiske markedet. ” sier Arild E. Hustad, administrerende direktør i LINK.

“Jeg er veldig glad for å selge firmaet mitt som jeg startet i 1998 til LINK Mobility. Vi ser sterk vekst i det italienske markedet, og jeg har stekt tror at LINK sin sterke porteføljen av mobile løsninger, vil kunne bidra til å fortsette å drive virksomheten vår fremover. Jeg personlig ønsket å finne en internasjonal partner for å ta min nåværende virksomhet til neste nivå i Italia! ” sier Claudio Gioiosa, administrerende direktør i Totalconnect.

 • Kjøpesummen under transaksjonen vil, med forbehold for vanlige justeringer, forventes avgjort som følger:
  – 1/3 av kjøpesummen i kontanter ved avslutning
  – 1/3 av kjøpsprisen som selgerkreditt skal betales senest 36 måneder etter avslutning. Renter på 4,75% per år skal betales kvartalsvis
  – 1/3 av kjøpesummen på aksjer i LINK verdsatt til aksjekursen på Oslo Børs i dag.

LINK har til hensikt å erverve alle aksjer i TotalConnect fra selger Claudio Gioiosa, og oppkjøpet er betinget av et tilfredsstillende resultat av en due diligence-prosess som skal utføres av LINK. Oppkjøpet er videre gjenstand for godkjennelse av styret i LINK.

Om LINK Mobility Group ASA
LINK Mobility Group ASA er en av Europas ledende leverandører innen mobilkommunikasjon og spesialiserer seg på mobilmeldinger, mobile løsninger samt mobil intelligens. Integrering av mobilteknologi, kommunikasjon og serviceprosesser tilbudt til bedrifter slik at de til en hver tid møter den økende etterspørselen av digital konvergens mellom bedrifter og kunder. Konsernet har hovedkontor i Oslo / Norge og er notert på Oslo Børs (ISIN: NO0010219702). I 2016 hadde LINK Mobility en totalomsetning på 924 millioner kroner med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Bulgaria, Tyskland og Spania.

Other sites