Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility har blitt integrert i Salesforce Marketing Cloud

27 august 2021
Share:

LINK Mobility sine mobilkommunikasjonstjenester har blitt integrert i Salesforce Marketing Cloud. Kunder kan sende tradisjonell SMS, men kan også lage flotte, engasjerende landingssider med LINKs designplattform gjennom Salesforces brukervennlige Journey Builder.

Gjennom Salesforce Marketing Cloud har bedrifter fleksibiliteten til å sende standard SMS til sine kunder, men har nå også muligheten til å sende en «rich SMS». «rich SMS» gir farge til den sort-hvite SMSen og lar kundene forbedre kundeopplevelsen ved å lage personlige tilbud med merkede mobile-landingssider.

LINKs design er sømløst integrert i Journey Builder og lar kundene lage landingssider ved å dra og slippe widgets, som logoer, bilder, videoer, knapper, skrapelodd, QR-koder og mer til designeren. En URL-shortener er også innebygd i løsningen som automatisk kan brukes på hver kampanje.

 

God innsikt i kampanjeresultater som utgående og inngående SMS, korte URL’er og sluttbrukerens interaksjon med destinasjonssidene fanges opp for individuelle etterbehandlingsbehov direkte i dedikerte Salesforce-datautvidelser. Disse dataene kan brukes til å utløse separate kampanjer i Salesforce for å bygge på brukerpreferanser, øke kundetilfredsheten og bidra til å øke konverteringer.

LINKs produkter gjør det mulig for bedrifter å berike kampanjer som skaper varige inntrykk hos kundene.

Når du kommuniserer med merker, vil interaktive opplevelser garantert øke kundetilfredsheten. Visste du at 86% av kjøperne villige til å betale mer for en god kundeopplevelse?.*

Andre fordeler inkluderer:

  • Å skape engasjement
  • Bedre kundetilfredshet
  • Økt merkebevissthet
  • Voksende oppbevaring og lojalitet
  • Maksimer avkastningen på kampanjen din

For å komme i gang er LINKs oppføring tilgjengelig i Saleforce AppExchange eller ta kontakt med oss

*https://www.superoffice.com/blog/customer-experience-statistics/

Other sites