Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility inngår avtale med Avida Finans

8 mars 2017
Share:

LINK Mobility ASA (LINK), en av Europas ledende leverandører av SMS og mobile tjenester skal utvikle og intergrere mobile løsninger for Avida Finans (Avida), et kreditforetak som tilbyr finansielle løsninger og tjenester for bedrifter og privatpersoner i Sverig, Norge og Finnland.

Avidas forretningside er å tilby finasielle tjenester for bedrifter og konsumenter gjennom enkle og moderne løsninger. Avida vil sikre kundetilfredshet gjennom innovative mobile løsninger. For å oppnå dette har Avida besluttet å benytte LINKs SMS-tjenester og mobile faktureringsløsning. Løsningene som blir levert av LINK skal benyttes i alle Avidas markeder.

“Vi utvider vårt tilbud til både bedrifter og privatkunder for å kunne tilby bedre tjenester i mange situasjoner. Vi ser på et samarbeid med LINK Mobility som et viktig steg for å utvikle innovative fremtidsrettede løsninger. ” sier Johan Anstensrud, VD for Avida Finans AB “

“Avida har vært svært strukturerte og nøyaktige i sine forundersøkelser til utvikling av våre tjenester. En slik profesjonell tilnærming gir utmerkedte forutsetninger for et godt langsiktig samarbeid. Innføring av mobile fakturering vil gjøre selve faktureringen mer kostnadseffektiv og minske betalingstiden, samtidig som kundetilfredsheten øker ved at kunden tilbys en enkel måte å betale sine fakturaer. ” Sier Krister Tånneryd, VD for LINK Mobility AB

Avida Ble grunnlagt i 1983 og har omlag 100 ansatte. Avida har kontor i Stockholm, Gøteborg, Oslo og Helsingfors. For mer informasjon om Avida Finans se www.avida.se.

LINK har sitt hovedkontor i Oslo, og har kontor i Bergen, Stockholm, Malmö, Köpenhamn, Kolding, Tammerfors, Helsingfors, Hamburg, Riga och Tallinn. LINK har opplevd en sterkt vekst i de senere årene, både i form av oppkjøp og omsetningsvekst.

 • For å lese hele pressemeldingen kan du besøke Oslo Børs, här.
 • For mer informasjon, kontakt:
  Johan Anstensrud, vd Avida Finans AB
  johan.anstensrud@avidafinance.com
  Mob: +47 90 11 38 75

  eller

  IR Contact Executive Vice President
  Siw Ødegaard
  LINK Mobility Group ASA
  Siw.odegaard@linkmobility.com
  Mob: + 47 95 75 98 48

Other sites