Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility samarbeider med Selligent Marketing Cloud for RCS

28 januar 2022
Share:

LINK Mobility og Selligent Marketing Cloud tar neste steg i omnikanalopplevelsen ved å integrere RCS (SMS 2.0)-kanalen i plattformen deres.

27.januar kunngjorde vi samarbeidet med Selligent Marketing Cloud, en avansert SaaS omnikanalplattform for markedsføring for å fortsette å distribuere RCS-meldinger. Med dette partnerskapet blir Selligent en av de første plattformene for markedsførings-automatisering i Europa som gjør RCS (den nye generasjonen multimedia SMS) tilgjengelig for sine kunder.

Referert til som etterfølgeren til SMS eller SMS 2.0, refererer Rich Communication Services (RCS) til meldinger, tilgjengelig i Android SMS-meldingsapplikasjonen, med berikede funksjoner som bilder, karuseller, videoer, kart og knapper. Det rike funksjonssettet beriker kundeopplevelsen og lar merkevarer delta i samtaler med kundene sine. RCS-kampanjer kan gi en ROI (åpne rater, engasjements-poeng, klikkfrekvens) økning på +400 % sammenlignet med samme kampanje i andre kanaler.

Kombinert med Selligents avanserte muligheter for personalisering, og integrert i en omnikanal-strategi, gir RCS en kraftig kommunikasjonskanal for markedsføring og transaksjonsmeldinger. Eksempler på bruksområder inkluderer å vise frem produktkataloger, presentere nye produkter og gjøre avtaler eller bekrefte bestillinger og leveranser.

Gjennom denne synergien med LINK Mobility åpner Selligent nye kommunikasjonsmuligheter for merkevarer og markedsførere.

«Siden vi alltid lytter til kundene våre, er vi glade for å kunne tilby RCS-teknologi i plattformen vår. Denne integrasjonen er en del av Selligents innovative tilnærming for å gjøre brukerne av plattformene våre i stand til å bedre møte forbrukernes forventninger til interaktivitet og umiddelbarhet», sier Alexei Kounine – VP of Product Management & Innovation hos Selligent.

«Som en ledende CPaaS-aktør på det franske markedet, er RCS (ofte kalt SMS 2.0) kjernen i vår omnikanal-strategi. Takket være denne teknologien integrert i plattformen vår koblet til Selligent Marketing Cloud via en dedikert plug-in, styrker LINK ytelsen til bedrifters kommunikasjonsverktøy ved å gjøre dem i stand til å berike kundeopplevelsen for forbrukere.» sier Benoit Bole, COO LINK Mobility France.

Other sites