Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility signerer avtale med OnePark

27 januar 2017
Share:

ONEPARK og LINK Mobility

ONEPARK går nye veier for å kommunisere med sine kunder.

ONEPARK vokser raskt og har ambisjoner om å fortsette utviklingen. Dermed vil behovet for å effektivisere kommunikasjonen med kundene melde seg.
Ved utgangen av 2016 har ONEPARK om lag 100 000 registrerte kunder som bruker AUTOPAY. I løpet av 2017 er dette antallet forventet å bli vesentlig større.

I løpet av første kvartal 2017 vil ONEPARK og LINK Mobility innlede et samarbeid rundt SMS-kommunikasjon med kunder som bruker AUTOPAY.
Dette er bare starten og ONEPARK og Link Mobility vil se på mange løsninger som kommer kundene til gode. Betaling, faktura, registrering, forhåndsbooking er bare noen av stikkordene man jobber med. Fremtiden er mobil og det tar ONEPARK på alvor.
Løsningene som utvikles i samarbeid med Link Mobility vil også tilbys i søsterselskapene i Finland, Polen og Baltikum.

Vi ser frem til et lærerikt og spennende samarbeid hvor vi kan bidra til å gjøre livet enklere for våre kunder” sier Leif Nymoen administrerende direktør i ONEPARK AS.

LINK Mobility leverer i dag en rekke løsninger for effektiv og målrettet mobile kommunikasjon mellom bedrifter og deres kunder, løsninger som bidrar til økt lønnsomhet for bedriftene og mer tilfredse kunder. Vi er stolte over at ONEPARK har valgt LINK Mobility som leverandør for utvikling av nye innovative mobile tjenester” sier Arild Hustad, konsernsjef i LINK Mobility Group ASA.

ONEPARK AS ble etablert i 2012 og er eid av Indigo Parking Group AS. Selskapet har parkeringsdrift i sju land og er Norges tredje største parkeringsoperatør.

Onepark AS har etter oppstarten i 2012, virkelig fått opp farten. Flere kontrakter er vunnet det siste halvåret. Blant annet Oslo Lufthavn Gardermoen, Technoplis på Fornebu, Trekanten kjøpesenter i Asker, Hasle Linje-prosjektet i Oslo, Sæter Torg i Oslo, Bodø Storsenter og Arkaden kjøpesenter i Skien, er alle oppdrag som er sikret den senere tid.

LINK Mobility er den ledende B2C leverandøren av mobile meldingstjenester og mobile løsninger i Norden, Baltikum og Tyskland. LINK Mobilitys morselskap LINK Mobility Group ASA er notert på Oslo Børs, og LINK har kontorer i Oslo, Bergen, Stockholm, Malmø, København, Kolding, Tampere, Helsinki, Hamburg, Riga og Tallin.

For ytterligere informasjon:

ONEPARK AS eller LINK Mobility Group ASA
Leif Nymoen, adm. dir. Siw Ødegaard, IR Contact Executive Vice President

Leif.nymoen@onepark.no Siw.odegaard@linkmobility.com

Mob. 900 38 500 Mob: + 47 95 75 98 48

 

Other sites