Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility styrker sin posisjon i Sørøst-Europa

30 juli 2019
Share:

LINK Mobility Group AS styrker sin posisjon i det sørøst-europeiske markedet ved kjøp av Teracomm Group

LINK Mobility, Europas ledende og raskest voksende leverandør av B2C mobilmeldinger og mobiltjenester, har i dag gjennomført oppkjøpet av det østeuropeiske mobilmeldings- og løsningsbedriftene Tera Communications AD og TeraVoice EAD og deres datterselskaper, Allterpay EOOD, Teracomm RO SRL, Tera Communications DOOEL, opererer under navnet TeraComm.

TeraComm har aktiviteter og ansatte i Bulgaria, Romania og Nord-Makedonia, og LINK overtar alle de 45 ansatte i de fem oppkjøpte enhetene.

“Jeg er veldig glad for å kunngjøre at vi nå har gjennomført oppkjøpet av Teracomm, som styrker vår posisjon i Sørøst-Europa. Dette er LINKs andre investering i Sørøst-Europa, og forholdene mellom Voicecom og Teracomm Company er veldig bra. Vi vil nå ha en solid plattform for å utvikle og vokse LINK videre i regionen gjennom vårt sterke salgsfokus, og innovasjon av mobile meldings- og løsningstjenester. Det sørøst-europeiske markedet opplever en sterk underliggende vekst, og vi ser virkelig frem til å ta en stor del av denne veksten fremover», sier Thomas Berge, CEO/CFO i LINK Mobility Group AS .

“Basert på vår holdning om å tilby våre kunder de beste tekniske løsningene, og takket være vårt team av profesjonelle ansatte, har Teracomm Companies blitt pålitelige forretningspartnere og erobret stabile posisjoner i markedet for mobile tjenester. Basert på resultatene fra IoT-virksomheten og investorenes interesse på dette feltet, blir imidlertid salget av den europeiske delen av vår telekommunikasjonsvirksomhet vurdert som en mulighet til å endre fokuspunktet i ALLTERCOs virksomhet, og for å konsentrere ressursene våre fullt ut om utvikling av IoT-produkter og tjenester”, sier Dimitar Dimitrov, administrerende direktør i ALLTERCO.

 

Aaboe Evensen & Co (Oslo), Paul Hastings LLP (London) og Boyanov (Sofia) har fungert som juridiske rådgivere, mens BDO har fungert som økonomiske rådgivere for LINK Mobility Group AS under transaksjonen.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Other sites